- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Megalopolis»: Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας - Kι αυτή τη φορά χωρίς λάθη!
Γιατί αποσύρθηκε το πρώτο τρέιλερ - Τα fake αποσπάσματα και η δήλωση «τα κάναμε θάλασσα»
Megalopolis: Νέο τρέιλερ για την ταινία μετά την απόσυρση του πρώτου - Τα fake αποσπάσματα και η δήλωση «τα κάναμε θάλασσα»
Λίγες ημέρες μετά την απόσυρση του τρέιλερ της νέας ταινίας του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Megalopolis», το οποίο παρουσίαζε ψευδή και κατασκευασμένα αποσπάσματα από κριτικούς κινηματογράφου με την φράση «τα κάναμε θάλασσα» από την Lionsgate, δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο βίντεο.
Με προϋπολογισμό 120 εκατομμύρια δολάρια και χρηματοδοτούμενο εξ ολοκλήρου από τον ίδιο τον σκηνοθέτη το «Megalopolis» περιγράφεται ως «ένα ρωμαϊκό έπος στη σύγχρονη Αμερική» με πρωταγωνιστή τον Άνταμ Ντράιβερ.
Υποδύεται έναν ιδεαλιστή αρχιτέκτονα που θέλει να ξαναχτίσει τη Νέα Υόρκη μετά από μια καταστροφή. Το σχέδιο του έρχεται όμως σε αντίθεση με τον δήμαρχο, ο οποίος έχει άλλες ιδέες για την πόλη.
Στο πλευρό του οι Ναταλί Εμάνουελ, Όμπρεϊ Πλάζα, Σάια ΛαΜπεφ, Ντάστιν Χόφμαν, Τζιανκάρλο Εσπόζιτο και Λόρενς Φίσμπερν, στο ρόλο του αφηγητή.
Δείτε το νέο τρέιλερ:
Η 23η μεγάλου μήκους ταινία του Κόπολα έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο, αποσπώντας ανάμεικτες κριτικές και αντιμετωπίζοντας αναφορές ότι ο διάσημος σκηνοθέτης φέρεται να είχε ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα.
Σύμφωνα με το Indiewire, το «Megalopolis» θα κάνει την πρεμιέρα του στη Βόρεια Αμερική στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, το οποίο ξεκινά σήμερα, πριν από την προβολή του στους κινηματογράφους στις 27 Σεπτεμβρίου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Στριπ εξηγεί γιατί το σίκουελ δεν θα μπορούσε να είναι απλώς νοσταλγικό
Την περίοδο εκείνη ήταν 56 ετών
Όταν τα ρούχα λειτουργούν ως καταλύτης στην κινηματογραφική αφήγηση
Και η πρώτη και η δεύτερη ταινία έχουν γράψει τη δική τους παράλληλη ιστορία με αυτήν της μεγάλης οθόνης
Ένα ευρηματικό και άρτια τεκμηριωμένο πολιτικό θρίλερ
Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τους βασικούς χαρακτήρες της εμβληματικής ταινίας του 2006
Με μια ιστορική διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, η σκηνοθέτρια απέσπασε το βραβείο κοινού στο Sundance Film Festival για το «Κράτα με» και μιλά για την παγκόσμια γλώσσα του σινεμά και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της
Εντυπώσεις και τα πρώτα πλάνα της «Οδύσειας» στο CinemaCon στο Λας Βέγκας
Μια ζωή θέατρο, σινεμά και καμαρίνια γεμάτα λουλούδια
Η σωτήρια θεραπεία και το μήνυμα ελπίδας του 78χρονου ηθοποιού
Ο σκηνοθέτης θεάτρου, ηθοποιός και δραματουργός είναι ένα πρόσωπο-κλειδί στον ελληνικό θεατρικό χώρο
Η βιογραφική ταινία σπάει ταμεία παγκοσμίως - Κατακόρυφη αύξηση στο streaming επιτυχιών του «βασιλιά της ποπ»
Πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου
Δύο μήνες μετά τη μεγάλη του νίκη για το «Sinners, ο ηθοποιός παραδέχεται πως δεν έχει βρει ακόμη την κατάλληλη θέση
Το βιογραφικό φιλμ για τον βασιλιά της ποπ ξεπερνά το Oppenheimer και το Bohemian Rhapsody, παρά τις κακές κριτικές
Η συμφωνία χρειάζεται πλέον μόνο την έγκριση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ
Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο τον Μάικλ Τζάκσον
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.