Κινηματογραφος

Χένρι Κάβιλ: «Ίσως είμαι πολύ μεγάλος τώρα για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ»

Πώς αναζωπυρώθηκαν οι φήμες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Henry Cavill
Ο Henry Cavill © Instagram/ nviscuso

Χένρι Κάβιλ: Τι είπε για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ - Πώς αναζωπυρώθηκαν οι φήμες

Στην συζήτηση για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ μπήκε ξανά το όνομα του Χένρι Κάβιλ, λόγω ενός ψεύτικου τρέιλερ που δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και απεικονίζει τον ηθοποιό ως πράκτορα 007 και τη Μάργκοτ Ρόμπι ως το κορίτσι του Μποντ.

Στις πρώτες τέσσερις ημέρες το ΑΙ (όπως αποδείχθηκε) τρέιλερ συγκέντρωσε πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές και ανάγκασε τον Χένρι Κάβιλ να απαντήσει στις φήμες. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο «Rich Eisen Show», ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής σημείωσε τη σύνδεση μεταξύ του τελευταίου χαρακτήρα του Κάβιλ και του Μποντ και ρώτησε τον ηθοποιό αν είχε κάποια ενημέρωση για το casting του πράκτορα.

Henry Cavill Talks New Guy Ritchie Movie, Chiefs Fandom & More with Rich Eisen | Full Interview

«Δεν έχω ιδέα. Το μόνο που έχω να βασιστώ είναι οι φήμες. Έχω τις ίδιες πληροφορίες που έχετε κι εσείς. Ίσως είμαι πολύ μεγάλος τώρα ή ίσως δεν είμαι. Θα δούμε ποια είναι τα σχέδια των [παραγωγών]», απάντησε ο Κάβιλ

Ο σκηνοθέτης του «Casino Royale», Μάρτιν Κάμπελ, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην Express UK πέρυσι ότι του άρεσε πολύ η αρχική οντισιόν του Κάβιλ για τον Μποντ.

«Έδειχνε υπέροχος στην οντισιόν. Η υποκριτική του ήταν τρομερή. Και κοιτάξτε, αν δεν υπήρχε ο Ντάνιελ, ο Χένρι θα ήταν ένας εξαιρετικός Μποντ. Έδειχνε καταπληκτικός, ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση... πολύ όμορφος, πολύ καλλίγραμος. Απλά φαινόταν λίγο νέος εκείνη την εποχή τότε», είχε αναφέρει ο σκηνοθέτης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ