Κινηματογραφος

Ο Χένρι Κάβιλ δηλώνει ότι «δεν είναι fan» των σκηνών σεξ

«Μήπως είμαι απλά ένας Άγγλος πουριτανός;»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χένρι Κάβιλ δηλώνει ότι «δεν είναι fan» των σκηνών σεξ
© ΕΡΑ / VICKIE FLORES

Ο Βρετανός ηθοποιός Χένρι Κάβιλ δήλωσε στο podcast «Happy Sad Confused» ότι δεν συμπαθεί τις σκηνές σεξ στις ταινίες

Ο πρωταγωνιστής του «Superman» Χένρι Κάβιλ αποκάλυψε ότι «δεν είναι λάτρης» των σεξουαλικών σκηνών στη μεγάλη οθόνη. Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Argylle» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, δήλωσε ότι οι παραστατικές σκηνές σεξ μπορεί μερικές φορές να είναι άσκοπες ή περιττές.

Henry Cavill & Matthew Vaughn talk ARGYLLE, WARHAMMER, HIGHLANDER I Happy Sad Confused

Σε μια εμφάνιση στο podcast «Happy Sad Confused» τη Δευτέρα, ο Κάβιλ δήλωσε ότι μερικές φορές οι πιο οικείες σκηνές «υπερχρησιμοποιούνται».

Το καυτό αυτό ζήτημα προέκυψε σε μια κοινή συνέντευξη με τον Μάθιου Βον, ο οποίος σκηνοθετεί την ταινία «Argylle».

Ο Χένρι Κάβιλ δηλώνει ότι «δεν είναι fan» των σκηνών σεξ
© ΕΡΑ / KIKO HUESCA

Το θέμα ξεκίνησε από τον Βον, ο οποίος είναι επίσης σκηνοθέτης των ταινιών «Kick-Ass» και «X-Men: First Class». Ο Βον είπε στον οικοδεσπότη του podcast Τζον Χόροβιτς ότι «αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι οι σκηνές σεξ». Ο Κάβιλ συμφώνησε μαζί του, λέγοντας: «Επίσης δεν τις καταλαβαίνω - δεν είμαι fan τέτοιων σκηνών».

Ο Βον αναρωτήθηκε εάν το να δίνουμε οδηγίες σε δύο άτομα πως να γδυθούν μπροστά στην κάμερα είναι «πραγματικά υποκριτική», στο οποίο ο Κάβιλ συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια σκηνή σεξ είναι πραγματικά ωφέλιμη για μια ταινία και όχι μόνο για το κοινό».

Argylle | Official Trailer

Χένρι Κάβιλ: Οι σκηνές σεξ είναι συχνά η εύκολη λύση

Ωστόσο, συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι μερικές φορές γίνεται υπερβολική κατάχρηση αυτών των σκηνών σήμερα και καταλήγεις να αναρωτιέσαι: Είναι πραγματικά απαραίτητο αυτό ή είναι απλά μια σκηνή με άτομα που φορούν λιγότερα ρούχα; Και εκεί είναι που αρχίζεις να νοιώθεις πιο άβολα και σκέπτεσαι: Δεν υπάρχει ηθοποιία εδώ, δεν υπάρχει κάποια σκηνή που μπορεί να μεταφερθεί στο υπόλοιπο της ταινίας».

Ο Κάβιλ τόνισε ότι μερικές φορές το λιγότερο είναι περισσότερο. «Οι σεξουαλικές σκηνές μπορεί να είναι υπέροχες σε μια ταινία, μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην αφήγηση, αλλά τις περισσότερες φορές η ανθρώπινη φαντασία θα τις ξεπεράσει. Και έτσι μπορεί να είναι η εύκολη λύση αν μια τηλεοπτική εκπομπή ή μια ταινία είναι γεμάτη με γυμνά σώματα που περιστρέφονται».

Ο Βον, ο οποίος είναι επίσης Βρετανός, είπε: «Συμφωνώ ή είμαστε απλώς Άγγλοι πουριτανοί;» Ο Κάβιλ γέλασε και πρόσθεσε: «Ίσως… δεν μου αρέσει και πολύ να τις κάνω».

Με το ζευγάρι να συμφωνεί επί του θέματος, μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Κάβιλ δεν είχε σκηνές σεξ στη νέα του ταινία. Το «Argylle», το οποίο ο κριτικός του CNN, Μπράιαν Λόουρι περιέγραψε ως ένα «διασκεδαστικό, εξαιρετικά στυλιζαρισμένο» κατασκοπευτικό θρίλερ, κυκλοφόρησε στις 2 Φεβρουαρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Χένρι Κάβιλ δηλώνει ότι «δεν είναι fan» των σκηνών σεξ
© ΕΡΑ / KIM HEE-CHUL

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ