- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ: Φαβορί για να υποδυθεί τον Μπρους Σπρίνγκστιν
Κινηματογραφική ταινία για το «αφεντικό» - Θα επικεντρώνεται στη δημιουργία του «Nebraska»
Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ: Φαβορί για να υποδυθεί τον Μπρους Σπρίνγκστιν στη μεγάλη οθόνη ο πρωταγωνιστής της σειράς «The Bear».
O Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Μπρους Σπρίνγκστιν στην επερχόμενη ταινία με προσωρινό τίτλο «Deliver Me From Nowhere», όπως επιβεβαίωσε το Variety.
Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ φαβορί για να υποδυθεί τον Μπρους Σπρίνγκστιν
Το νέο έργο θα επικεντρωθεί στην περίοδο που δημιούργησε το άλμπουμ «Nebraska» σε σενάριο Σκοτ Κούπερ, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη σκηνοθεσία.
Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Έρικ Ρόμπινσον και Έλεν Γκόλντσμιθ-Βάιν της Gotham Group, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Netflix, Σκοτ Στάμπερ. Είναι το πρώτο πρότζεκτ που αναλαμβάνει μετά την αποχώρησή του από την πλατφόρμα.
Η A24 βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για να αναλάβει την ταινία η οποία θα βασίζεται στο βιβλίο του Γουόρεν Ζέινς «Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska», που κυκλοφόρησε τον περασμένο χρόνο.
Το ταξίδι δημιουργίας του άλμπουμ «Nebraska»
Θα ακολουθήσει το «Αφεντικό» στο ταξίδι δημιουργίας του έκτου στούντιο άλμπουμ του, μια σκοτεινή, απογυμνωμένη συλλογή τραγουδιών σε μία ιδιαίτερη προσωπική περίοδο για τον τραγουδιστή.
Ηχογραφήθηκε στο υπνοδωμάτιό του στο Colts Neck του Νιου Τζέρσεϊ σε ένα τετρακάναλο κασετόφωνο μερικά χρόνια προτού κυκλοφορήσει με την E Street Band το «Born in the U.S.A». Ήταν έντονα επηρεασμένος από την ταινία του Τέρενς Μάλικ «Badlands», ενώ σήμερα εκτιμά ότι το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι η καλύτερη δουλειά του.
Λίγες ώρες νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι ο ο θρύλος της αμερικανικής ροκ θα γράψει ιστορία ως ο πρώτος διεθνής τραγουδοποιός που εισάγεται στην βρετανική Aκαδημία «The Ivors Academy».
Θα γίνει το 27ο μέλος της ανάμεσα σε σπουδαίους τραγουδοποιούς όπως ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Πίτερ Γκάμπριελ. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στο Grosvenor House του Λονδίνου, αναφέρει ο Guardian.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η ταινία λειτουργεί ως ένα επίκαιρο σχόλιο για την κινηματογραφική αίθουσα μέσα από την κινηματογραφική αίθουσα» όπως λένε οι δημιουργοί της, Αρίσταρχος Παπαδανιήλ και Γιάννης Χλεμπάκος
Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου μας διηγήθηκε τις απίθανες ιστορίες από τον κόσμο των σταρ
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Σίλβιο Σολντίνι μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα «Στο τραπέζι του λύκου» της Ροσέλα Ποστορίνο
Το νέο φιλμ του Γκορ Βερμπίνσκι μοιάζει κάπως μετέωρο μεταξύ των έντιμων προθέσεων και των δυσκολιών να φτιαχτεί ένα άρτιο sci-fi με έξυπνα –και επίκαιρα– σχόλια
Από τα πιο τρυφερά animation που έχουν φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια
Ένα σκληρό μάθημα για τις οικογενειακές σχέσεις που διαλύονται όταν στο ζύγι μπαίνουν ο εγωισμός και τα χρήματα
Με αφορμή τον νέο του ρόλο στο «Πολύ κοριτσίστικο όνομα το Πάττυ», τη νέα ταινία του Γιώργου Γεωργόπουλου, κάναμε μια κινηματογραφική βόλτα μαζί του
Γιατί όλοι έχουν θυμώσει τόσο με την ομολογουμένως άστοχη δήλωση του ηθοποιού; Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;
Ο 78χρονος σταρ επιβεβαιώνει - Σχεδιάζει επιστροφές και στα Predator και Commando
Ο πιο εμβληματικός κινηματογράφος της Αθήνας πρωταγωνιστεί στη λίστα με τα καλύτερα σινεμά παγκοσμίως
H ηθοποιός είχε αντιρρήσεις για τη χρήση μιας ρατσιστικής λέξης
Όταν ο σπουδαίος σκηνοθέτης μίλησε στην Athens Voice με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας «Σ΄ αυτή τη χώρα κανείς δεν ήξερε να κλαίει»
Ο σπουδαίος σκηνοθέτης πέθανε σε ηλικία 84 ετών
Η πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 198
Η ελληνική πρωτεύουσα πρωταγωνίστρια σε διεθνή κινηματογραφικά και τηλεοπτικά project
Ο ηθοποιός έχει μακρά σχέση με την Paramount
Η αλχημίστρια του ελληνικού ντοκιμαντέρ μετατρέπει σε χρυσό ό,τι δεν λάμπει
«Υποψιάζομαι ότι το υπόλοιπο της καριέρας μου θα συνεχιστεί στην Ισπανία»
Στη σκιά μιας ταραγμένης διεθνούς συγκυρίας η μεγάλη βραδιά
27 χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.