Κινηματογραφος

Η Margot Robbie ετοιμάζει νέα ταινία για το video game, «The Sims»

Η Kate Herrnon του «Loki», συμφώνησε να αναλάβει τη σκηνοθεσία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Margot Robbie ετοιμάζει νέα ταινία για το video game, «The Sims»
© Instagram/thesims © ΕΡΑ/ALLISON DINNER

Μετά την επιτυχία της ταινίας «Barbie», η Margot Robbie ετοιμάζεται να καταπιαστεί με ένα ακόμη franchise.

Όπως αναφέρθηκε αρχικά από το «The InSneider» και επιβεβαιώθηκε από το «The Hollywood Reporter», μια ταινία βασισμένη στο δημοφιλές franchise βιντεοπαιχνιδιών «The Sims» είναι στα σκαριά αυτήν τη στιγμή σε κάποιο στούντιο του Χόλιγουντ από τη Robbie και την εταιρεία παραγωγής της, LuckyChap.

Margot Robbie to make movie based on ‘The Sims’ video game

The Sims: Σε σκηνοθεσία Kate Herrnon και σενάριο Briony Redman

Η Kate Herrnon, η οποία σκηνοθέτησε την πρώτη σεζόν του «Loki» στο Disney+, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας καθώς επίσης και το σενάριο μαζί με την Briony Redman.

Όπως και με την ταινία «Barbie», έτσι και οι «The Sims» δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο σενάριο ή ιστορία για να εξερευνήσουν. Ακόμα κι έτσι, οι μεγάλοι παραγωγοί του Χόλιγουντ αναμφίβολα έχουν εναποθέσει την εμπιστοσύνη  τους στην Robbie, η οποία, μαζί με τη σκηνοθέτιδα/σεναριογράφο Greta Gerwig, μετέτρεψαν τη «Barbie» σε ένα franchise του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Ένας πόλεμος προσφορών μεταξύ στούντιο και υπηρεσιών streaming εκτυλίσσεται στο παρασκήνιο αυτές τις μέρες.

Ένα ακόμα bonus είναι ότι πολλοί μουσικοί είναι μεγάλοι fans των «The Sims», συμπεριλαμβανομένων της Lucy Dacus και της Julien Baker από το γκρουπ boygenious, των αμερικανών Japanese Breakfast ή των Snail Mail. Οπότε η ταινία θα συνοδεύεται και από ένα πολύ δυνατό  soundtrack.

Μένει να δούμε αν η ίδια η Margot Robbie σκοπεύει να εμφανιστεί στην ταινία. Έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου ενός πρωταγωνιστικού ρόλου δίπλα στον Ryan Gosling σε ένα prequel του «Ocean's Eleven» και το αναπόφευκτο sequel της «Barbie».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ