Κινηματογραφος

Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για την Σπεράντζα Βρανά

Με αφορμή την ημέρα που γεννήθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπεράντζα Βρανά: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για την ηθοποιό
Σπεράντζα Βρανά: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για την ηθοποιό © Finos Film

Σπεράντζα Βρανά: Η ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για την ηθοποιό - Με αφορμή την ημέρα που γεννήθηκε

Η Φίνος Φιλμ τίμησε τη Σπεράντζα Βρανά με αφορμή τη σημερινή ημέρα, όταν και τον 1928 ήρθε στην ζωή η αείμνηστη ηθοποιός ήρθε

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Φίνος Φιλμ θυμήθηκε την σπουδαία ηθοποιό φτιάχνοντας ένα βίντεο από σκηνές της σε ταινίες.

«Είχε την αυτοπεποίθηση ότι μόνη της θα καταφέρει τα πάντα. Με άπλετο μπρίο, νάζι και τσαχπινιά κατέκτησε από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στο θέατρο τους πάντες και μετατράπηκε αβίαστα στον επιθεωρησιακό τύπο της «σέξι μαγκιόρας». Ξετύλιξε το ταλέντο της και στον κινηματογράφο, με πρώτη της εμφάνιση στην ταινία της Φίνος Φιλμ «Έλα στο Θείο» (1950) πλάι στον Νίκο Σταυρίδη, ενώ αξέχαστη έχει μείνει η σκηνή που τραγουδάει και χορεύει το «Μάμπο το Μπραζιλιέρο» στην ταινία «Η Ωραία των Αθηνών». Αυτή ήταν η Σπεράντζα Βρανά που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1928 στο Μεσολόγγι ως Ελπίδα Χωματιανού. Ένα κορίτσι που με θράσος και τσαγανό μετέτρεψε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες και έγινε η Σπεράντζα της καρδιάς μας», έγραψε στην λεζάντα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ