Κινηματογραφος

Ο Γκάρι Όλντμαν πιστεύει ότι η ερμηνεία του στις ταινίες Χάρι Πότερ ως «Sirius Black» ήταν μέτρια

«Αν είχα διαβάσει τα βιβλία όπως έκανε ο Άλαν Ρίκμαν, θα έπαιζα τον ρόλο διαφορετικά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γκάρι Όλντμαν πιστεύει ότι η ερμηνεία του στις ταινίες Χάρι Πότερ ως «Sirius Black» ήταν μέτρια
Ο Γκάρι Όλντμαν πιστεύει ότι η ερμηνεία του στις ταινίες Χάρι Πότερ ως «Sirius Black» ήταν μέτρια © IMDB

Χάρι Πότερ: Η αυτοκριτική του Γκάρι Όλντμαν για τον «Sirius Black» -  «Αν είχα διαβάσει τα βιβλία όπως έκανε ο Άλαν Ρίκμαν, θα έπαιζα τον ρόλο διαφορετικά»

Μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused» του Τζος Χόροβιτς (Josh Horowitz) ο θρυλικός ηθοποιός Γκάρι Όλντμαν (Gary Oldman) παραδέχτηκε ότι η ερμηνεία του ως Σίριους Μπλακ στο franchise του Χάρι Πότερ ήταν «μέτρια».

Να σημειωθεί ότι έκανε το ντεμπούτο του το 2004 στην ταινία «Ηarry Potter and the Prisoner of Azkaban» ενώ εμφανίστηκε και στις «The Goblet of Fire», «The Order of the Phoenix» και «The Deathly Hallows: Part Two».

Gary Oldman talks SLOW HORSES, HARRY POTTER, BATMAN I Happy Sad Confused

«Νομίζω ότι η δουλειά μου είναι μέτρια σε αυτές τις ταινίες. Πραγματικά το πιστεύω. Ίσως, αν είχα διαβάσει τα βιβλία όπως έκανε ο Αλαν (Ρίκμαν), αν γνώριζα τι θα γίνονταν, ειλικρινά πιστεύω ότι θα έπαιζα τον ρόλο του Μπλακ διαφορετικά», είπε ο Ολντμαν τονίζοντας παράλληλα ότι είναι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού του.

Γκάρι Όλντμαν: Η σημασία των ρόλων του στις ταινίες του Χάρι Πότερ και του Μπάτμαν

«Αν καθόμουν και έβλεπα τον εαυτό μου σε κάτι και έλεγα, «Θεέ μου, είμαι καταπληκτικός, θα ήταν μια πολύ θλιβερή μέρα, γιατί θέλεις να κάνεις το επόμενο πράγμα καλύτερο», εξηγεί ο ηθοποιός.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Όλντμαν καλεσμένος στο «The Drew Barrymore Show» δήλωσε ότι οι ρόλοι του στις ταινίες Χάρι Πότερ και Μπάτμαν, τον «έσωσαν» όταν ανέλαβε μόνος του την ανατροφή των γιων του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι πατέρας των Άλφι, Γκιούλιβερ και Τσάρλι, εξήγησε πώς η συμμετοχή του στις δύο ταινίες τον βοήθησε να είναι στο σπίτι με την οικογένειά του όταν χώρισε από την τρίτη σύζυγό του, Ντόνια Φιορεντίνο, το 2001.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ