Κινηματογραφος

Η Κέρι Ουάσινγκτον αποκάλυψε ότι ο Ερλ Ουάσινγκτον δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας

Πώς το ανακάλυψε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέρι Ουάσινγκτον
Κέρι Ουάσινγκτον © EPA

Κέρι Ουάσινγκτον: Ο Ερλ Ουάσινγκτον δεν είναι ο πατέρας της - Πώς το ανακάλυψε 

Η Κέρι Ουάσινγκτον κάνει μία νέα αποκάλυψη σχετικά με τους γονείς της. Στα νέα της απομνημονεύματα, «Thicker Than Water» η ηθοποιός αναφέρει ότι πρόσφατα έμαθε πως ο πατέρας της, Ερλ Ουάσινγκτον, δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.

«Πραγματικά ανέτρεψε τον κόσμο μου», λέει η Ουάσιγκτον στο νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού People.

Η ηθοποιός εξηγεί ότι ανακάλυψε το οικογενειακό μυστικό λίγο αφότου είπε στους γονείς της ότι σχεδίαζε να εμφανιστεί στο «Finding Your Roots» του Henry Louis Gates Jr, μια σειρά του PBS όπου οι διασημότητες μαθαίνουν για τους προγόνους τους μέσω τεστ DNA.

Έχοντας κρατήσει το μυστικό για δεκαετίες, η μαμά της Ουάσινγκτον, Βάλερι και ο μπαμπάς της Ερλ, μίλησαν με τον οικοδεσπότη της εκπομπής, ο οποίος τους συμβούλεψε να μιλήσουν στην κόρη τους πριν γίνει το γύρισμα του επεισοδίου. Αυτό που ακολούθησε, λέει η Ουάσιγκτον, ήταν ένα γραπτό μήνυμα από τους γονείς της με το οποίο την καλούσαν να μιλήσουν από κοντά, την άνοιξη του 2018.

«Όταν πήρα αυτές τις πληροφορίες, είπα "Ω. Τώρα ξέρω την ιστορία μου"», λέει η σταρ, η οποία θυμάται ότι ένιωσε μια αίσθηση ανακούφισης με τα νέα, αφού ένιωθε ότι οι γονείς της, είχαν μυστικά και πως κάτι έλειπε.

Η Ουάσιγκτον λέει ότι κράτησε την ψυχραιμία της και έκανε πολλές ερωτήσεις, ενώ προσπαθούσε να υποστηρίξει στους γονείς της σε μια σαφώς δύσκολη στιγμή για αυτούς. Έμαθε ότι επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν έναν ανώνυμο δότη σπέρματος για να βοηθήσουν στη σύλληψη μετά από προβλήματα γονιμότητας.

«Ο λόγος πίσω από το άγχος, τα προβλήματα αυτοεκτίμησης και της διατροφικής διαταραχής»

Η ηθοποιός πιστεύει ότι αυτό το μυστικό ήταν που υποσυνείδητα της δημιουργούσε άγχος, προβλήματα αυτοεκτίμησης και ήταν ο λόγος της διατροφικής διαταραχής από την οποία έπασχε κατά τη νεότητά της.

Οπλισμένη με τις νέες πληροφορίες, η Ουάσιγκτον λέει ότι την οδήγησαν να θέλει να πει στον κόσμο την αληθινή της ιστορία.

«Είναι πραγματικά καλό που εργάζομαι για να κατανοήσω τη ζωή μου μέχρι τώρα, δεδομένης αυτής της νέας πληροφορίας που έχω ότι, από πολλές απόψεις, αισθάνομαι σαν το κομμάτι του παζλ που λείπει», λέει.

«Οι γονείς μου δεν ενθουσιάστηκαν που το έγραψα αυτό», σημειώνει, αν και ήταν υποστηριχτικοί σε όλη τη διαδικασία συγγραφής των απομνημονευμάτων της. Αλλά, λέει «αυτό είναι πραγματικά ένα βιβλίο για μένα. Τώρα μπορώ να γίνω το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή μου».

Η αποκάλυψη της αλήθειας οδήγησε σε άλλο επίπεδο τη σχέση της Ουάσιγκτον με τους γονείς της.

«Άρχισα πραγματικά να έχω πολύ περισσότερη αγάπη, συμπόνια και κατανόηση για τους γονείς μου», λέει. «Η βαθιά βουτιά στην οικογενειακή μας ιστορία με έκανε να μπω στη θέση τους και να σκεφτώ τα πράγματα που έπρεπε να διαχειριστούν και τι πέρασαν και τι θυσίασαν. Και πραγματικά με έκανε να νιώσω πιο κοντά τους».

Η είδηση της πατρότητάς της είναι μόνο μία από τις πολλές αποκαλύψεις στα απομνημονεύματα της Ουάσιγκτον, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στα ράφια την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα το δελτίο Τύπου, τα απομνημονεύματα της Ουάσιγκτον θα δώσουν στους αναγνώστες «μια οικεία άποψη τόσο για τον δημόσιο όσο και για τον ιδιωτικό της κόσμο. Μια καλλιτέχνης, μια δικηγόρος, μια επιχειρηματίας, μια μητέρα, μια κόρη, μια σύζυγος, μια μαύρη γυναίκα», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ