- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Πειρατές της Καραϊβικής»: Nέες πληροφορίες από τον Κρεγκ Μαζίν για την έκτη ταινία
Οι προοπτικές για reboot και ο ρόλος της απεργίας των σεναριογράφων
«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ο Κρεγκ Μαζίν αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την έκτη ταινία - Το reboot του διάσημου κινηματογραφικού franchise.
Ο συνδημιουργός και showrunner της επιτυχημένης σειράς του HBO «The Last of Us» Κρεγκ Μαζίν, αποκάλυψε στους Los Angeles Times ότι πριν από την πανδημία, είχε προτείνει μια δική του ιδέα για την έκτη ταινία «Pirates of the Caribbean», η οποία, όπως αναφέρθηκε, θα είναι πρακτικά ένα reboot.
Προς έκπληξη του, η ιδέα άρεσε στην Disney και την έθεσε σε διαδικασία ανάπτυξης η οποία όμως αυτή τη στιγμή έχει «παγώσει» λόγω της απεργίας των σεναριογράφων.
«Το παρουσιάσαμε και πιστεύαμε ότι δεν θα το αγόραζαν σε καμία περίπτωση, γιατί είναι πολύ παράξενο σαν ιδέα. Και το αγόρασαν! Στη συνέχεια ο Τεντ Έλιοτ έγραψε ένα φανταστικό σενάριο και μετά συνέβη η απεργία και όλοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει», είπε ο σεναριογράφος και παραγωγός.
Oπως αναφέρει το «the Direct», μέχρι το Σωματείο Σεναριογράφων της Αμερικής να συνάψει νέα συμφωνία με τα κινηματογραφικά στούντιο, το νέο πρότζεκτ για την έκτη ταινία των «Πειρατών» θα είναι σε αναμονή.
Σημειώνεται ότι στα τέλη του 2022, ο παραγωγός του franchise Τζέρι Μπρουκχάιμερ είχε δηλώσει ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές ταινίες υπό ανάπτυξη με την πρωταγωνίστρια της «Barbie», Μάργκοτ Ρόμπι να έχει δεσμευτεί να πρωταγωνιστήσει σε μία από αυτές.
«Πειρατές της Καραϊβικής»: Το κινηματογραφικό franchise των δισεκατομμυρίων δολαρίων
Το διάσημο franchise της Disney αποτελείται από τις ταινίες «The Curse of the Black Pearl» του 2003, «Dead Man's Chest» του 2006, «At World's End» του 2007, «On Stranger Tides» του 2011 και «Dead Men Tell No Tales» το 2017.
Με τον Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Τζακ Σπάροου και στις πέντε ταινίες, οι εισπράξεις των «Πειρατών της Καραϊβικής» συνολικά ξεπέρασαν τα $4,5 δισ. παγκοσμίως.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα του ταινία «Obsession» εξελίχθηκε σε εμπορική επιτυχία
Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου
Ο σκηνοθέτης του Justice League φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη την κλασική ταινία του Τζον Κάρπεντερ
Η πρωταγωνίστρια του Euphoria κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα ως παραγωγός του Χόλιγουντ
Θερινό στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας
Η συνεργασία των δύο θρύλων του αμερικανικού σινεμά αριθμεί ήδη δέκα ταινίες
Μια δυναμική ιστορία ενηλικίωσης και αυτοδιάθεσης - Έρχεται στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποχωρίστηκε και επίσημα το επώνυμο της διάσημης οικογένειας
Η φετινή διοργάνωση έχει ως θεματικό άξονα το «Φωτίζοντας τον διάλογο»
Καλεσμένος στο podcast IMO με τη Μισέλ Ομπάμα και τον Κρεγκ Ρόμπινσον ο θρυλικός σκηνοθέτης
Η νέα προβολή θα περιλαμβάνει σκηνές που παρέμεναν άφαντες για πάνω από εξήντα χρόνια
Η ερωτική σχέση δυο ανθρώπων με μηδενική ορατότητα στον δημόσιο χώρο
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός και από το Emily in Paris, όπου υποδυόταν τον Louis de Léon, τον CEO του κολοσσού της μόδας JVMA
Πότε θα κυκλοφορήσει η πέμπτη ταινία του επιτυχημένου animated franchise
Ιδιότυπη δραμεντί που σε αρκετά σημεία γίνεται συγκινητική
Ένα φλύαρο έργο χωρίς πρωτοτυπίες
Κάποια λίγα σκετς βγάζουν αρκετό γέλιο, όμως τα περισσότερα έχουν προβλέψιμη πλοκή
Ο Κέιν Πάρσονς ποντάρει στην αινιγματική πλοκή και τους ρεαλιστικούς χαρακτήρες αντί των αναμενόμενων jump scares
Από τις αφηγήσεις των κατοίκων μέχρι την ιστορία της περιοχής, ένα ντοκιμαντέρ γεμάτο ατμόσφαιρα και ευαισθησία
Kαθώς η τρίτη σεζόν του Euphoria έχει προκαλέσει ήδη έντονες αντιδράσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.