Κινηματογραφος

Η Rita Wilson δημοσίευσε την επίσημη αφίσα του «My Big Fat Greek Wedding 3»

Πότε κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
My Big Fat Greek Wedding 3 - Η αφίσα της ταινίας
© Instagram

My Big Fat Greek Wedding 3: Η δημοσίευση της επίσημης αφίσας από τη Rita Wilson και το μήνυμά της για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Nia Vardalos

Το «My Big Fat Greek Wedding 3» κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου 2023. Η Rita Wilson μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram την επίσημη αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας της Nia Vardalos

«Όπα! Η αγαπημένη σας ελληνική οικογένεια κατευθύνεται προς τα πάτρια εδάφη. Νία Βαρντάλος (έγραψε και σκηνοθέτησε αυτή τη φορά) και ολόκληρο το καστ επιστρέφει για το "My Big Fat Greek Wedding 3" μόνο στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου!», έγραψε στη λεζάντα η διάσημη παραγωγός. Η αφίσα που κυκλοφόρησε από την Focus Features με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Κέρκυρας, εκεί που έγιναν τα περισσότερα γυρίσματα δείχνει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι και οκτώ από τα αγαπημένα πρόσωπα της «οικογένειας Πορτοκάλος».

Στην τρίτη ταινία με τις περιπέτειες της αγαπημένης οικογένειας, οι Πορτοκάλος ταξιδεύουν στην Ελλάδα «για ένα συγκινητικό και ξεκαρδιστικό ταξίδι γεμάτο αγάπη και ανατροπές». Όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Έλενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Αντρέα Μάρτιν (Andrea Martin), Τζόι Φατόνε (Joey Fatone) ενώ προστέθηκαν νέα πρόσωπα, όπως ο Ηλίας Κακαβάς και η Μελίνα Κοτσέλου.

Η πρώτη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» με προϋπολογισμό μόλις $5 εκατ. που κυκλοφόρησε το 2002, σημείωσε εισπράξεις ρεκόρ και χάρισε στη Νία Βαρντάλος μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ