- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Τζέιμς Μποντ: Καθυστερεί ακόμα ο σχεδιασμός της νέας ταινίας.
Σύμφωνα με την παραγωγό των ταινιών Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι θα πάρει αρκετό καιρό για να δούμε στην μεγάλη οθόνη τον βρετανό κατάσκοπο.
Όπως αναφέρει το Deadline η Μπρόκολι έδωσε μια μικρή ενημέρωση όσο αφορά το franchise, κατά την διάρκεια ενός επίσημου γεύματος στο Λονδίνου για να τιμήσουν την ένταξή εκείνης και του αδερφού της Μάικλ Γουίλσον ως μέλη στο BFI, όπου αποκάλυψε πως η παραγωγή της νέας ταινίας Μποντ δεν θα ξεκινήσει πριν το 2024 και δεν έχουν κάποιον στο μυαλό για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ μιας και δεν υπάρχει ακόμα κανένα σενάριο.
«Δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος. Δουλεύουμε πού να πάμε μετά με τον χαρακτήρα, το συζητάμε. Δεν υπάρχει σενάριο και δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα μέχρι να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία γιατί, στην πραγματικότητα, είναι μια επανεφεύρεση του Μποντ. Επανεφευρίσκουμε ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο», είπε η Μπρόκολι. Πόσος θα είναι αυτός ο χρόνος; Σύμφωνα πάλι με την ίδια «θα έλεγα ότι τα γυρίσματα είναι τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά.»
Η Μπάρμπαρα Μπρόκολι έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν πως ο νέος Τζέιμς Μποντ θα είναι άντρας, ενώ, κάποια από τα πιθανά ονόματα που έχουν ακουστεί για να τον ενσαρκώσουν είναι οι Τομ Χάρντι, Χένρι Καβίλ, Ίντρις Έλμπα, Ρεζέ-Ζαν Πέιτζ και Ρίτσαρντ Μάντεν.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Ντεμπούτο στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2027
Η ηθοποιός θυμάται την αμήχανη σκηνή στην κωμωδία «Wedding Crashers»
Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτρια του ντοκιμαντέρ «Δεν κοστίζει τίποτα» που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Ταινίες και δράσεις για παιδιά, εφήβους και μεγάλους, από τις 9 ως τις 15 Νοεμβρίου
Αντιδράσεις και αίτημα να απαγορευτεί
Μια συζήτηση για το «Αλλού ο δρόμος», την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της, την τέχνη ως ανάγκη, τη φωτογραφία, την ανθεκτικότητα και εκείνο το «αλλού» που εξακολουθούμε να αναζητούμε.
H προειδοποίηση για μια μεγάλη εξέγερση
Νέα συνεργασία-έκπληξη με την A24 μετά από μια χρονιά γεμάτη εισπρακτικά ρεκόρ
Από τον Μάικλ Κορλεόνε στον Τόνι Μοντάνα
Με μουσική υπόκρουση Led Zeppelin και πρωταγωνιστές τον Ντάνιελ Κρεγκ και τη Μέριλ Στριπ
Η ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι αποσύρθηκε στην έρημο με ένα βιβλίο γεμάτο αρνητικές κριτικές για τον ίδιο και τις ταινίες του
Πέντε μεγάλου και δύο μικρού μήκους ελληνικές παραγωγές διεκδικούν υποψηφιότητα
Όχι το θαλάσσιο φιλμ τρόμου που περιμένει κανείς να δει
Άψογες ερμηνείες, σε ένα φιλμ που κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις χάρη στην ψυχραιμία και τον μινιμαλισμό με τα οποία χτίζει τη δραματουργία του.
Η νευρώδης σκηνοθεσία, η μείξη μαύρης κωμωδίας-ψυχολογικού θρίλερ και η παρουσία πρωτοκλασάτων ερμηνευτών χαρακτηρίζουν την πρώτη αγγλόφωνη δημιουργία του Ρομέν Γαβρά
Απέσπασε διπλό βραβείο ερμηνείας στις Κάννες για τις πρωταγωνίστριες Βιρζινί Εφιρά και Τάο Οκαμότο.
Ο Άαρον Σόρκιν επιστρέφει στο Facebook δεκαέξι χρόνια μετά με μια αξιοπρεπή μεν ταινία, που δεν καταφέρνει όμως να ξεφύγει από τη μεγαλειώδη σκιά του προκατόχου της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.