- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Έρχεται νέα κακοκαιρία μέσα στην εβδομάδα - Πότε χαλάει ξανά ο καιρός
Πώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα που έρχεται
Η πρόγνωση για νέα κακοκαιρία και τον καιρό των επόμενων ημερών
Μετά από μία ηλιόλουστη Κυριακή, ο καιρός φαίνεται ότι θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες να βελτιώνεται, ωστόσο, μία νέα κακοκαιρία φαίνεται ότι θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στην εβδομάδα.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολόγου της ΕΡΤ, Αναστασίας Τυράσκη, η μεταβολή θα αρχίσει να γίνεται αισθητή από την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη αναμένονται περισσότερα φαινόμενα στα δυτικά. Την Παρασκευή υπάρχει η πιθανότητα η κακοκαιρία να επηρεάσει και άλλες περιοχές της χώρας, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ακόμη η έκταση και η ένταση των βροχοπτώσεων.
Τι καιρό θα κάνει τη νέα εβδομάδα και πότε έρχεται η κακοκαιρία
Αύριο Δευτέρα (19.10) αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από τους ανέμους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή άνοδο, ενώ παρόμοιες συνθήκες προβλέπονται και για την Τρίτη. Το πρώτο μέρος της εβδομάδας θα κυλήσει χωρίς σημαντική μεταβολή, πριν αρχίσουν να διαμορφώνονται σταδιακά διαφορετικές καιρικές συνθήκες από την Τετάρτη. Όμως, από την Τετάρτη θα αρχίσουν να επικρατούν σταδιακά νοτιάδες, οι οποίοι αναμένεται να ενισχυθούν κυρίως στο Ιόνιο, φτάνοντας τα 5 με 6 μποφόρ. Η αλλαγή στην κατεύθυνση των ανέμων θα συνοδευτεί από αύξηση της υγρασίας και των νεφώσεων, κυρίως στη δυτική Ελλάδα, όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Την ίδια ώρα, η θερμοκρασία θα συνεχίσει να ανεβαίνει, με τις μέγιστες τιμές να προσεγγίζουν τους 25 βαθμούς Κελσίου, κυρίως στα κεντρικά και τα νότια τμήματα της χώρας.
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από τα μέσα της εβδομάδας
Από την ερχόμενη Πέμπτη, ένα νέο σύστημα θα φέρει βροχές στη δυτική Ελλάδα. Την Παρασκευή το σύστημα αναμένεται να κινηθεί προς περισσότερες περιοχές της χώρας, ωστόσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο τα φαινόμενα να είναι είτε πιο εκτεταμένα είτε περιορισμένα και πρόσκαιρα. Σύμφωνα με την κ. Τυράσκη, τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει εάν η διαταραχή θα προκαλέσει αξιόλογες βροχοπτώσεις ή εάν θα περάσει με μικρότερη διάρκεια και περιορισμένη ένταση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα που έρχεται
Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα
Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο
«Εδώ μεγάλωσε. Στα σκαλοπάτια και τα παγκάκια της εκκλησίας»
Πώς οι αστυνομικοί έπιασαν τους απατεώνες
Το μνημόσυνο και το τρισάγιο σε 20 εικόνες
Κρατώντας ένα λουλούδι και μια φωτογραφία του τραγουδιστή
Τουλάχιστον 20 κτίρια στο μικροσκόπιο
Συγγενείς και φίλοι τιμούν τη μνήμη του τραγουδιστή
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
«Έλεγε "αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας άλλος"» περιγράφει η γυναίκα
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Τι καιρό περιμένουμε αύριο Κυριακή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.