Κινηματογραφος

Oscars 2022: Ενός λεπτού σιγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Όσα είπε για τον πόλεμο η Mila Kunis στη σκηνή των Oscars 2022

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oscars 2022: Η φωτισμένη με μπλε φως σκηνή της 94ης απονομής των βραβείων
Oscars 2022 © EPA / ETIENNE LAURENT

Oscars 2022: Ενός λεπτού σιγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία - Η αναφορά της Mila Kunis και τα μηνύματα στη γιγαντοοθόνη της τελετής.

Ενός λεπτού σιγή σε απότιση φόρου τιμής στην Ουκρανία τηρήθηκε στην τελετή απονομής των Oscars 2022.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης διακοπής της 94ης διοργάνωσης των Oscars, στις γιγαντοοθόνες προβάλλονταν μηνύματα που καλούσαν τους θεατές να στείλουν ανθρωπιστική βοήθεια, απαριθμώντας τις ανάγκες των Ουκρανών για βασικά είδη, ανάμεσά τους «τροφή», «ιατρική φροντίδα» και φάρμακα, ή ακόμη για «κουβέρτες». «Σας ζητάμε να βοηθήσετε την Ουκρανία με όποιο τρόπο μπορείτε», ανέφερε άλλο μήνυμα.

Oscars 2022 - Ουκρανία: Όσα είπε στη σκηνή η Mila Kunis

Η Mila Kunis, η οποία γεννήθηκε στην Ουκρανία, αφιέρωσε λίγο χρόνο όταν ανέβηκε στη σκηνή, για να αναφερθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Τα πρόσφατα παγκόσμια γεγονότα έχουν αφήσει πολλούς από εμάς να νιώθουμε απογοητευμένοι», είπε η Kunis και πρόσθεσε: «Ωστόσο, όταν βλέπεις τη δύναμη και την αξιοπρέπεια όσων αντιμετωπίζουν τέτοια καταστροφή, είναι αδύνατο να μην συγκινηθείς από την ανθεκτικότητά τους. Δεν μπορεί παρά να νιώθεις δέος για εκείνους που βρίσκουν δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν μέσα στο σκοτάδι». 

Η Mila Kunis, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Ashton Kutcher έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια για την Ουκρανία, παρουσίασε τη Reba McEntire, τραγουδώντας το «Somehow You Do», από την ταινία «Four Good Days».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ