- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Marvel: Φαν είδε το «Avengers: Endgame» 191 φορές στο σινεμά
Κατέρριψε το ρεκόρ Γκίνες
Φαν της Marvel κατέρριψε Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες, καθώς είδε την ταινία «Avengers: Endgame» σε κινηματογραφικές αίθουσες 191 φορές.
Συνολικά 191 φορές παρακολούθησε ένας φανατικός φίλος της Marvel το «Avengers: Endgame» στο σινεμά, καταρρίπτοντας το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες.
Ο Ρομίρο Αλάνις από το Ρίβερβιου είπε ότι εμπνεύστηκε να κυνηγήσει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες συμμετοχής στις περισσότερες κινηματογραφικές προβολές της ίδιας ταινίας, όταν έμαθε ότι ο πρώην κάτοχος του ρεκόρ, ΝεμΡαπς, είδε το «Avengers: Infinity War», την προηγούμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς με υπερήρωες, 103 φορές.
Ο Αλάνις διπλασίασε σχεδόν το ρεκόρ πηγαίνοντας να δει το «Avengers: Endgame» 191 φορές σε 90 ημέρες.
«Οι ταινίες μάς διδάσκουν βαθιά μηνύματα για τη ζωή, τον πολιτισμό και την κοινωνία» δήλωσε ο νέος κάτοχος του ρεκόρ.
Είπε ακόμη ότι οι ταινίες με υπερήρωες διδάσκουν ειδικότερα το κοινό να παράσχει «βοήθεια στους ανθρώπους, σε όσους έχουν ανάγκη» και ότι ο ίδιος έχει πάθος να βοηθά.
«Μπορεί να μην έχουμε υπερδυνάμεις, αλλά με πράξεις καλοσύνης μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή κάποιου» εξήγησε.
Ο Ρομίρο Αλάνις είπε ότι χρειάστηκε κάποια προσπάθεια για να δει την ταινία τόσες πολλές φορές εντός 90 ημερών και ότι εγχείρημά του ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουλίου του 2019.
Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της προσπάθειας ήταν η εγκατάλειψη της κοινωνικής μου ζωής με την οικογένειά μου, του γυμναστηρίου και η διαχείριση των ωρών εργασίας και των ωρών παρακολούθησης της ταινίας στους κινηματογράφους , δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο guinnessworldrecords.
Ο Αλάνις είπε ότι χρειάστηκε χρόνος για να ελεγχθεί η αίτησή του και να εξεταστούν τα υποβληθέντα αποδεικτικά του, τα οποία περιελάμβαναν φωτογραφίες και αποκόμματα εισιτηρίων. Τελικά αυτόν τον μήνα ανακοινώθηκε ως επίσημος κάτοχος του ρεκόρ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Η κόρη ενός ζευγαριού Αμερικανών που ζει μόνιμα στο Κάιρο εξαφανίζεται μυστηριωδώς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.