- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Η μάσκα»: Ο όρος του Τζιμ Κάρεϊ για την επιστροφή της ταινίας
Ο ήρωας είχε εκτινάξει την καριέρα του το 1994
Ο όρος που θέτει ο Τζιμ Κάρεϊ για ένα sequel της ταινίας «Η Μάσκα» είναι απλά ένας «οραματιστής κινηματογραφιστής».
«Ένας τρελός, οραματιστής κινηματογραφιστής» θα ήταν αυτός που θα έπειθε τον Τζιμ Κάρεϊ να επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη τον ήρωα που εκτίναξε την καριέρα του το 1994, τον Στάνλεϊ Ίπκις στην ταινία «Η μάσκα».
Στη διάρκεια προώθησης της επικείμενης ταινίας στην οποία παίζει, την προσαρμογή του βιντεοπαιχνιδιού «Sonic The Hedgehog», ο Τζιμ άφησε να εννοηθεί ότι αυτό που θα καθορίσει την απόφασή του να ξαναζωντανέψει τον επιτυχημένο τραπεζίτη που όταν ανακάλυψε μία πράσινη μάσκα μετατράπηκε σε έναν αδίστακτο, τρελό εγκληματία, είναι ο άνθρωπος που θα επιλεγεί για να σκηνοθετήσει την συνέχεια της Μάσκας.
Μιλώντας στο ComicBook είπε ότι «δεν πιστεύω στις συνέχειες και σε όλα αυτά τα πράγματα. Για μένα νομίζω ότι η Μάσκα θα έπαιξε ρόλο ο σκηνοθέτης. Εξαρτάται πραγματικά από τον σκηνοθέτη. Δεν θέλω να το κάνω μόνο και μόνο για να το κάνω. Αλλά θα το έκανα μόνο αν ήταν κάποιος τρελός, οραματιστής σκηνοθέτης».
Το 2005 κυκλοφόρησε μία συνέχεια χωρίς τον Τζιμ Κάρεϊ, η ταινία «Son of The Mask», αλλά δέχτηκε κακές πολύ κακές κριτικές και δεν προχώρησε εισπρακτικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αλλαγή σχεδίων μετά τη συμφωνία-μαμούθ 50 δισ. δολαρίων με την εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης
Οι κριτικοί αποθεώνουν την πρωταγωνίστρια - Τι λένε για την πλοκή και τους χαρακτήρες
Σε κλίμα συγκίνησης στο Θέατρο Κολωνού, ο χολιγουντιανός σταρ τίμησε τη μνήμη του Θόδωρου Αγγελόπουλου
Ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ζεμέκις επέλεξε να γυρίσει την ταινία σε δύο φάσεις
Το project περιγράφεται ως μια κωμωδία που διαδραματίζεται σε ένα απομακρυσμένο και μυστηριώδες νησί
Τον ρόλο που επρόκειτο να υποδυθεί τελικά ανέλαβε ο Τζον Πάνκοου
Ομηρικά έπη, σούπερ ήρωες και auteur vibes
Η Τζέσι είναι η αρχηγός των παιχνιδιών της μικρής Μπόνι, αλλά οι ισορροπίες αλλάζουν όταν ένα τάμπλετ μπαίνει στη ζωή της πιτσιρίκας.
Ένα ιδιότυπο θρίλερ με έντονο σασπένς, σκηνές ωμής βίας και μια ιντριγκαδόρικη κεντρική ιδέα που στρέφεται γύρω από τον έρωτα των δύο νέων.
Ο Γκλεν Πάουελ είναι άνετος και στιλάτος στον ρόλο του δολοφόνου με το αγγελικό πρόσωπο, αν και η πραγματικά ξεχωριστή παρουσία στο φιλμ είναι εκείνη της Μάργκαρετ Κουόλεϊ
Χιούμορ και τρόμος κουμπώνουν ιδανικά σε αυτή την ταινία
Η λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Ποιοι εμφανίζονται στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν
Η πρώτη μεγάλη κινηματογραφική της επιτυχία ήρθε το 2001 στο ψυχολογικό θρίλερ «Donnie Darko»
Ένα blockbuster ανάμεσα στο ανυπέρβλητο και στο γελοίο
Τελευταίος σταθμός ήταν η Εύβοια
Η νέα δημιουργία της καταλανής σκηνοθέτριας εξερευνά τη μνήμη και την ταυτότητα
Το BFI IMAX, η μεγαλύτερη κινηματογραφική οθόνη του Ηνωμένου Βασιλείου, πούλησε 28.000 εισιτήρια μέσα σε μόλις 24 ώρες
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο σίκουελ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον
Oι δυο ηθοποιοί δούλεψαν μαζί σε αρκετά projects
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.