Χορος

5 λογαριασμοί στο YouTube για να γυμναστείς χορεύοντας

Αφού καθόμαστε στο σπίτι, ας περάσουμε λίγο καλά τουλάχιστον

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dance_workout.jpg
Απόσπασμα βίντεο από το κανάλι Popsugar Fitness

Μένουμε Σπίτι και γυμναζόμαστε χορεύοντας με αυτά τα 5 κανάλια στο YouTube

Σου λείπει ένα καλό dance party σε κάποιο από τα αγαπημένα σου μαγαζιά της πόλης ή το καθιερωμένο σου ραντεβού με την Zumba στο γυμναστήριο της γειτονιάς. Έχεις όρεξη να ιδρώσεις και να κάψεις θερμίδες, όμως βαριέσαι αφόρητα την yoga και δεν μπορείς να βλέπεις άλλο το στατικό ποδήλατο στο υπνοδωμάτιο. Μην απελπίζεσαι! Έχεις μπροστά σου έναν ολόκληρο κόσμο γεμάτο μουσική και χορό, ο οποίος σε περιμένει ένα κλικ μακριά.

dua_lipa_physical.jpg


Τα dance workouts είναι ένας ξεχωριστός κλάδος σωματικής άσκησης, ο οποίος υπόσχεται πως μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις πολλές θερμίδες και ταυτόχρονα να χτίσεις το μυϊκό σου σύστημα. Και όλα αυτά ενώ ακούς τις τελευταίες επιτυχίες της Dua Lipa και της Lady Gaga και χορεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από την γυμναστική του;

Έχουμε συγκεντρώσει πέντε κανάλια στο YouTube για να γκρουβάρεις παρέα με τους πιο χαρισματικούς dance instructors και να ευχαριστηθείς τον χρόνο στο σπίτι όσο περισσότερο μπορείς.

The Fitness Marshall



Δεν θα βρεις άλλον σαν τον Caleb Marshall σε όλη την πλατφόρμα. Ο χορευτής και fitness guru συνδυάζει τα πιο δημοφιλή ποπ τραγούδια της εποχής με χορευτικές φιγούρες και συνδυασμούς που έχει σκεφτεί ο ίδιος και σε προκαλεί να απελευθερώσεις την ντίβα που κρύβεται μέσα σου. Το κανάλι The Fitness Marshall προωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το body positivity, ενώ κάθε βίντεο περιλαμβάνει δύο χορευτές που καλύπτουν κάθε επίπεδο απόδοσης. Έτσι μπορείς να απολαύσεις την γυμναστική ακόμα και αν είσαι τελείως αρχάριος.

Fit Body by Ashley

QUICK cardio workout for when you're STUCK AT HOME #quarantine


Η Ashley προσφέρει πιο έντονα dance workouts που απαιτούν πολλή ενέργεια και όρεξη για ιδρώτα. Η ίδια είναι πάντα αισιόδοξη και έτοιμη να σε μάθει να γυμνάζεσαι με μουσική υπόκρουση τα πιο hot κομμάτια της εποχής, από την Beyonce μέχρι την Cardi B. Στο κανάλι της θα βρεις επίσης  συμβουλές για το πώς μπορείς να χάσεις βάρος με υγιή τρόπο και να χτίσεις συγκεκριμένα σημεία του κορμιού σου όσο καλύτερα γίνεται.

Dance Fitness With Jessica

“My Oh My” Dance - Dance Fitness With Jessica Bass James


Σε περίπτωση που ήσουν γραμμένη σε κάποιο μάθημα zumba και τώρα έχει αρχίσει να σου λείπει, η Jessica είναι ο καλύτερος αντικαταστάτης. Όχι μόνο σου δείχνει τις κατάλληλες κινήσεις για να κάνεις zumba από το σπίτι, αλλά σε κάθε της βίντεο συνοδεύεται από ένα ολόκληρο τμήμα χορευτών που ακολουθούν τις οδηγίες της. Έτσι θα γυμναστείς, θα χορέψεις και θα έχεις την αίσθηση του ότι μοιράζεσαι την εμπειρία, ακριβώς όπως στο γυμναστήριο.

Popsugar Fitness

30-Minute Cardio Latin Dance Workout


Ένας διαδικτυακός παράδεισος για όσους επιθυμούν να γυμναστούν από το σπίτι. Σε όποιο στάδιο και να βρίσκεσαι με την γυμναστική σου, το Popsugar Fitness έχει άφθονο περιεχόμενο που σου ταιριάζει. Τα βίντεο χωρίζονται σε κατηγορίες, ξεκινώντας με τους αρχάριους, περιλαμβάνουν διαφορετικά είδη άσκησης αλλά και μουσικής. Αν λοιπόν σήμερα αισθάνεσαι πως θέλεις να γυμναστείς ακούγοντας βραζιλιάνικη μουσική, υπάρχει ένα workout για εσένα.

305 Fitness

305 DISNEY THEME (kid-friendly) April 5 2020 12pm ET link


Ένα κανάλι που δεν περιορίζεται στις χορευτικές φιγούρες αλλά ενδιαφέρεται για το πώς μπορεί να χτίσει μία διαδικτυακή κοινότητα όπου όλοι αισθάνονται ξεχωριστοί και έτοιμοι να κυριαρχήσουν τον κόσμο. Εδώ θα βρεις πάρα πολλά βίντεο άλλων ατόμων από την καραντίνα, οι οποίοι δίνουν τις δικές τους προτάσεις για το πώς μπορείς να χορέψεις και να γυμναστείς. Προσωπικό αγαπημένο αυτό με τα τραγούδια Disney.


Διάβασε ακόμα: Οι πέντε πιο δημοφιλείς δίαιτες με τα υπέρ και τα κατά τους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ