Φωτογραφια

Εικόνες που σε ψαρώνουν

Οι «Μοντέρνοι καιροί» της Anne-Cathrine Becker-Echivard

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66614-134316.jpg

Εκκεντρικές φωτογραφίες για έναν εκκεντρικό κόσμο. Η σύγχρονη εικαστικός Anne-Cathrine Becker-Echivard χρησιμοποιεί αληθινά ψάρια σκηνοθετώντας ψαρωτικές σκηνές που αποτυπώνει ο φωτογραφικός της φακός.

Σαρκαστικό χιούμορ, κοινωνικό σχόλιο, οπτική που δεν περνά απαρατήρητη. Στους «Μοντέρνους καιρούς», τη σειρά έργων που βάφτισε με τον τίτλο της περίφημης ταινίας του Τσάρλι Τσάπλιν, τόλμησε να πιάσει στο αγκίστρι της «μεγάλα ψάρια».

Πολιτική, μίντια, σύγχρονες εργασιακές σχέσεις, ναρκωτικά, σεξ, πολιτισμός είναι τα δικά της βαθιά νερά στα οποία κολυμπά με το φακό της. Η παριζιάνα φωτογράφος τσίμπησε με τα ψάρια από την παιδική της ηλικία, την περίοδο που έριχνε δίχτυα με την οικογένειά της. Με σπουδές στο πανεπιστήμιο Χούμπολτ του Βερολίνου και όρεξη να ψαχτεί και να ψάξει, η δημιουργική της τράτα έχει πολλά. Συγγραφέας, σκηνοθέτιδα , ηθοποιός, σκηνογράφος, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, φωτογράφος. Ανήσυχος άνθρωπος. Δείτε μερικές από τις εικόνες της που σπαρταράνε προβληματισμούς και μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα της.

n

n

n

n

n 

n

n

n

n

n

n

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.