Φωτογραφια

Αν οι διάσημοι λάτρευαν τα τατουάζ

Έτσι θα ήταν η Μέριλιν, ο Έλβις, η Μπαρντό η Νταϊάνα και πολλοί άλλοι

35003-709273.jpg
Καρολίνα Νιαμονιτάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
62359-125289.JPG

Μπορείς να φανταστείς πώς θα ήταν η Μέριλιν, ο Έλβις, ο Πικάσο ή η Σερ, αν ήταν γεμάτοι τατουάζ; Το έκανε ο Αμερικανός καλλιτέχνης Cheyenne Randall και υλοποίησε την ιδέα του με μια σειρά φωτογραφιών στο Tumblr Shopped Tattoos, στην οποία περιλαμβάνονται μεγάλες προσωπικότητες και γνωστοί διάσημοι καλυμμένοι με τατουάζ. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος τροποποίησε τις φωτογραφίες στο Photoshop, δεν στάθηκε μόνο στα τατουάζ, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις άλλαξε το στιλ των διάσημων, όπως στην Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Τα τατουάζ με τα οποία επέλεξε να κοσμήσει τα σώματά τους είναι κυρίως oldschool με πολλές άγκυρες, pin up girls, τριαντάφυλλα και χελιδόνια. Ωστόσο, αν ρίξεις μία πιο λεπτομερή ματιά στις φωτογραφίες θα καταλάβεις πως η επιλογή των σχεδίων δεν είναι τυχαία, αλλά πολλά από αυτά έχουν σχέση με την προσωπικότητα και την πορεία του καθένα από αυτούς, ενώ άλλα κρύβουν κάποια ειρωνεία.

n

Ο Cheyenne Randall έχει γεννηθεί στο Σιάτλ και όπως ο ίδιος έχει δηλώσει προσπάθησε να κάνει είδωλα να μοιάζουν σαν να έχουν βγει από ένα παράλληλο σύμπαν. Έχει τροποποιήσει πάνω από 2.500 φωτογραφίες, τις οποίες αναρτά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Tumblr και στο Instagram.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

"nn

n

nn

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ