- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Δες τα 680 εξώφυλλα της Athens Voice με ένα κλικ
Η μεγαλύτερη γκαλερί δρόμου στην οθόνη σας
Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της Athens Voice, κάθε εβδομάδα, γνωστοί και αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες Έλληνες και ξένοι, μετατρέπουν τα εξώφυλλα της εφημερίδας A.V. σε άμεσα επικοινωνιακά μηνύματα, σε έργα τέχνης, σε δεκάδες χιλιάδες έγχρωμες εικαστικές προκηρύξεις που ομορφαίνουν την πόλη.
Η εφημερίδα Athens Voice, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό free press, είναι μια «κοινότητα» που φιλοξενεί στις σελίδες της εικόνες της πόλης. Καθώς ο μετασχηματισμός της Αθήνας σε μεγαλούπολη ζητούσε και μια «τέχνη της πόλης» για να εκφραστεί, ζωγράφοι, εικονογράφοι, αρχιτέκτονες, γραφίστες, φωτογράφοι, γελοιογράφοι, graffiti artists, έγιναν μέλη της «ομάδας A.V.» και μέσα από τα εξώφυλλά της έδωσαν το δικό τους οπτικό σχόλιο για την καθημερινότητα της πόλης.
Μια συλλογή σπάνια με 600 και πλέον διάσημα ονόματα στην Ελλάδα και τον κόσμο, που συναντήθηκαν στο εξώφυλλο μιας εφημερίδας. Ένα σύγχρονο πανόραμα ζωγραφικής, η μεγαλύτερη γκαλερί δρόμου που μπορείτε να δείτε παρακάτω online.
Περιηγηθείτε, πλοηγηθείτε και δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τα 4 συλλεκτικά λευκώματα «Η Τέχνη Στην Πρώτη Σελίδα 1, 2, 3, και 4» που συγκεντρώνουν έργα, φωτογραφίες, βιογραφικά και κείμενα των δημιουργών που φιλοτέχνησαν το εξώφυλλο της Athens Voice.
Στις 29 Νοεμβρίου θα ταξιδέψετε στα 15 δημιουργικά χρόνια του πιο αγαπημένου free press της Αθήνας. Έχετε το κινητό στο χέρι για να δείτε για πρώτη φορά το επετειακό τεύχος της Athens Voice να ζωντανεύει με ένα απλό κλικ, σε μια πρωτοποριακή έκδοση. Ένα συλλεκτικό τεύχος-έκπληξη 200 σελίδων που συναντά μια εφαρμογή τελευταίας τεχνολογίας.
Η Athens Voice πάντα στην κορυφή
Ένα μοναδικό εκδοτικό φαινόμενο: 15 χρόνια κυκλοφορίας, πάντα πρώτη στην αγάπη των αναγνωστών. Σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση Focus Bari για το 2018, η Athens Voice βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατηγορίας της. Επιπλέον, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό free press βρίσκεται μέσα στις 5 μεγαλύτερες εφημερίδες της Ελλάδας, στον Νομό Αττικής, εκεί που κυρίως κυκλοφορεί και εκεί όπου κατοικεί ο μισός ελληνικός πληθυσμός, αμέσως μετά τις μεγάλες Κυριακάτικες. H Athens Voice είναι η πρώτη στο νεανικό κοινό. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δείχνετε!
Η κοινότητα της Athens Voice μεγαλώνει κι άλλο και γίνεται σιγά-σιγά το Δίκτυο που ονειρευόταν πάντα να γίνει. Ένα Δίκτυο που ενώνει όχι πια µόνο τους κατοίκους αυτής της πόλης, αλλά όλους τους πολίτες που επικοινωνούν από παντού, με όχημα μια εφημερίδα, ένα σάιτ, ένα ραδιόφωνο.
Καινούργιοι συνεργάτες, νέες υπογραφές, γνωστές, αγαπημένες φωνές, έρχονται να προστεθούν στην ομάδα της Athens Voice για να σας ενημερώσουν και να σας κρατήσουν συντροφιά και αυτή τη χρονιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είδαμε την έκθεση «Antonakos Revisited» που εγκαινιάστηκε στην Citronne Gallery της Αθήνας
Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ζωγράφους μιλάει στην ATHENS VOICE με αφορμή την έκθεση «Παναγιώτης Τέτσης – Γιώργος Ρόρρης. Φως και Χώμα» στην Πινακοθήκη Αβέρωφ
Ρεκόρ δημοπρασίας στη Γαλλία
35 καλλιτέχνες από περισσότερες από 30 χώρες συναντιούνται στη δεύτερη Μπιενάλε, με έργα για το αποτύπωμα του λιγνίτη στη γη και το σώμα
Η πρωτοπόρος που η ιστορία της τέχνης σχεδόν ξέχασε
Το μουσείο παρουσιάζει τις εκθέσεις «No Time for Melancholy» και «Ιστορίες σε εκκρεμότητα»
Μια ζωή γεμάτη τέχνη και οι διαφορετικές ζωές του από τη Σουηδία και το Παρίσι μέχρι το Τόκιο και την Αθήνα
Συνέντευξη με τον γνωστό εικαστικό για τη νέα του έκθεση «Χνάρια, μορφές και απόηχοι», τη σχέση του με τη θάλασσα, τη μνήμη και την τέχνη
«Η ζωγραφική αποτελεί τη μόνη πραγματική μου ταυτότητα»
Από την Γκαλερί Ζουμπουλάκη μέχρι το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο αλλά και το Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου
Ο γνωστός εικαστικός παρουσιάζει τη νέα του έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
Ελληνική μόδα, πολιτισμός και βιωσιμότητα στις Βρυξέλλες, στην έκθεση του Δημήτρη Γραμματικογιάννη
Η έκθεση πλαισιώνεται από δίγλωσσο (ελληνικά-αγγλικά) κατάλογο με έγχρωμες αναπαραγωγές των έργων
Η έκθεση «Κιβωτός του λόγου. Τέχνη και γραφή» στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας αναδεικνύει το έργο της γλύπτριας και ζωγράφου
Από το Scary Movie μέχρι τις ταινίες με βαμπίρ αντικείμενα και λεπτομέρειες που δεν γνωρίσαμε
Η έκθεση γλυπτικής του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών πραγματοποιείται και φέτος στον εξωτερικό χώρο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου
Από την αναδρομική του Λεβίδη στο Μουσειο Μπενάκη μέχρι τις «Αφάλες» της Δανάης Στράτου στο Μέγαρο Μουσικής
Γυναίκες που μπήκαν εκεί όπου δεν τις ήθελαν και άλλαξαν για πάντα την ελληνική τέχνη
Από τα «αδύναμα έργα» του Χρήστου Παπούλια, στον «νεφελώδη ουρανό» της Kylie Manning
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.