Εικαστικα

Από την Πρωτομαγιά οι «Μεταμορφώσεις» του Γκέστα Χέλνερ

Και για όλο το μήνα, στο Κέντρο της Αθήνας

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351815-729905.jpg

Από την Πρωτομαγιά μέχρι το τέλος του μήνα θα διαρκέσει η έκθεση "Μεταμορφώσεις" του Γερμανού πολυκαλλιτέχνη κ. Γκέστα Χέλνερ στο  "BΟΟΚS PLUS Art & Coffee" της οδού Πανεπιστημίου.

Λεπτομερέστερα, ο διεθνώς γνωστός εικαστικός και φωτογράφος -που με την Ελλάδα τον συνδέουν έντονοι επαγγελματικοί και προσωπικοί δεσμοί- εκθέτει στην πόλη μας απρόσμενες κατασκευές από ευτελή υλικά, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσες αποτυπώσεις φωτοκίνησης.

Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη, στις 4 του Μάη, στις 7 το απόγευμα, με περφόρμανς του ίδιου του κ. Χέλνερ, συνοδευόμενη από ποικίλες έθνικ μουσικές που θα εκτελέσει ο κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος.

 "Books Plus Art & Coffee", Πανεπιστημίου 31, 1ος όροφος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαμεινώνδας Χριστοφιλόπουλος
Επαμεινώνδας Χριστοφιλόπουλος: «Ανυπομονώ για τον θόρυβο που θα κάνει η Συλλογή Κωστάκη στην Αθήνα!»

Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Μητροπολιτικού Οργανισμού MOMus για την έκθεση «Ο Κόσμος της Πρωτοπορίας: Πόλη, Φύση, Σύμπαν, Άνθρωπος» στην Εθνική Πινακοθήκη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY