Εικαστικα

Διασκέδαση και διάδραση στη Στέγη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Santa is fit to fly and ready for take-off

Λίγο χρόνο, ανοιχτό μυαλό και δίψα για εξερεύνηση. Αυτά τα τρία χρειάζεσαι για να περιπλανηθείς στη συναρπαστική έκθεση «Υβρίδια: Στα Όρια Τέχνης και Τεχνολογίας», που φιλοξενείται έως τις 15 Ιανουαρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Κοντά σε καθετί πρωτοποριακό, η COSMOTE χορηγεί και υποστηρίζει την περιπλάνησή μας σ’ αυτή την ψηφιακή Χώρα των καλλιτεχνικών και τεχνολογικών θαυμάτων.

Εισέρχεσαι σε μια υποφωτισμένη αλλά γοητευτική αίθουσα, στην οποία σε περιμένουν 14 άγνωστοι προορισμοί. Περπατάς στο σκοτάδι, σα να εξερευνάς έναν άγνωστο πλανήτη. Και, ξαφνικά, βλέπεις τα ευρήματα-εκθέματα να λάμπουν, καλώντας σε να τα πλησιάσεις και να τα γνωρίσεις.

Ποτέ δεν έχεις έρθει πιο κοντά με έναν μύκητα, ξαπλώνοντας αναπαυτικά στο εσωτερικό του και αφήνοντας τους ήχους και τις δονήσεις να σε απαλλάξουν για λίγο από την ανθρώπινη υπόστασή σου και τα καθημερινά άγχη σου…

Και αφού γνωρίσεις τον πιο δαιμόνιο χάκερ, τον πιο φτηνό τρόπο να χειραγωγήσεις την παγκόσμια ειδησεογραφία, φυτά και ψάρια που ζουν χάρη σε αξιοποιημένα απόβλητα της Αθήνας και πολλά πολλά ακόμη, που σκαρφίστηκαν φωτισμένοι επιστήμονες-καλλιτέχνες, φτάνεις στο δωμάτιο με τους καθρέφτες: «Social Soul». Εδώ θα έρθεις αντιμέτωπος με όλα τα tweet σου, με το ψηφιακό Εγώ σου, θα νιώσεις για μερικά συγκλονιστικά λεπτά σαν πρωταγωνιστής του Matrix και -το καλύτερο- θα βρεις την ψηφιακή αδελφή-ψυχή σου!

Η τέχνη εδώ είναι η επίσημη αγαπημένη της τεχνολογίας. Και η COSMOTE ο δυνατός συνδετικός κρίκος ανάμεσά τους!

“Υβρίδια: Στα Όρια Τέχνης και Τεχνολογίας”

Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Έως 15 Ιανουαρίου 2017, ώρες 12.00-21.00

Πληροφορίες: http://www.sgt.gr/gre/SPG1745/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ