Design & Αρχιτεκτονικη

The Verdant Edition: ένα pop up store από τον Yatzer

Και μία limited συλλογή διαθέσιμη μόνο για τρεις μέρες, στις 8,9 και 10 Δεκεμβρίου

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Βογιατζής
Κώστας Βογιατζής/ Φωτογραφία: Δήμητρα Σπυροπούλου

Το Yatzer παρουσιάζει τη νέα limited συλλογή του The Verdant Edition που περιλαμβάνει δέκα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα

Ο Κώστας Βογιατζής είναι ο ιδρυτής του Yatzer, ενός διεθνούς διαδικτυακού περιοδικού για την αρχιτεκτονική, το design, τα ταξίδια και τις τέχνες. Είναι επίσης ο δημιουργός του Yatzerlab, ενός δημιουργικού γραφείου που παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ προσανατολισμένες στο design. Έχει ενδιαφέρον πώς το Yatzer ξεκίνησε ως ένα προσωπικό ιστολόγιο κι εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους διαδικτυακούς προορισμούς, χαρίζοντας στον Κώστα μία θέση στη λίστα του Architectural Digest με τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα στον χώρο του design.

The Verdant Edition
Σελιδοδείκτης «Mark My Words», 50 περιορισμένα τεμάχια, Yatzer x Anastasia Kessaris

Για τρεις μέρες, αυτός ο θαυμαστός διαδικτυακός προορισμός θα ξεφύγει από τα ψηφιακά του όρια μόνο και μόνο για να μας παρουσιάσει τη “Verdant Edition”. Πρόκειται για μία limited edition συλλογή με διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα σχεδιασμένα αποκλειστικά για το Yatzer σε συνεργασία με ένα all star cluster διεθνών και ελλήνων δημιουργούν. Η συλλογή περιλαμβάνει δέκα αντικείμενα, τα οποία και θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό σε ένα pop up store που θα λειτουργήσει στις 8,9 και 10 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, στην Έδρα του Yatzer, το Yatzerlab.

The Verdant Edition
Βάζο ‘MISS MARBLE-ALPI’, 10 περιορισμένα τεμάχια, EDITION OF 10 Yatzer x EDITIONS MILANO

Τα μοναδικά αυτά αντικείμενα, όλα ντυμένα στις αποχρώσεις του πράσινου και του μαύρου (σ.σ. τη χρωματική ταυτότητα του Yatzerlab) αντλούν έμπνευση από ένα κοινό θέμα: τη δύναμη της φύσης. Το πράσινο αυτό θέμα της συλλογής, δεν είναι τυχαίο και δεν περιορίζεται μόνο στη χρωματική παλέτα, αφού για κάθε αγορά θα φυτευτεί ένα δέντρο σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό WE4ALL.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η Verdant Edition ακολουθεί την  “10 by Yatzer”, την πρώτη limited edition συλλογή του Yatzer, που παρουσιάστηκε και κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας design του Μιλάνο το 2016 με αφορμή τα δέκα χρόνια του Yatzer.com, και που έγινε αμέσως sold out.

The Verdant Edition
Πράσινο σημειωματάριο, 120 περιορισμένα τεμάχια, Yatzer x Perrakis Papers

THE VERDANT EDITION
POP-UP STORE
8, 9 & 10 Δεκεμβρίου 2022
11:00 – 19:00
Yatzerlab, Τυδέως 3Α, Παγκράτι

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κώστας Βογιατζής
Σχεδιασμός προϊόντων σε συνεργασία με: ANASTASIA KESSARIS, DAPHNE LEON, EDITIONS MILANO, GAGIATSOS CERAMICS, GARMENT 2112, KRAMA STUDIO, NONOBJECT, PERRAKIS PAPERS, UN[PROCESSED] REALITIES.
Floral εγκατάσταση: Kopria
Φωτισμοί: Γιώργος Σαμολαδόπουλος (Site Specific)
Catering: Bon Bon Fait Maison
Illustrations: Σάρα Παναγιωτοπούλου
Σχεδιασμός καταλόγου: Yatzerlab

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ