Design & Αρχιτεκτονικη

Η χαρά του ελληνικού χειροποιήτου στο event της COCO-MAT στις 19/12

Δωροεπιταγές για αγορές άνω των 200€

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
56615-113563.jpg

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου όλοι όσοι παρευρεθούν στο event Recreating Traditions θα πάρουν από μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορές προϊόντων COCO-MAT άνω των 200€. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, όσοι προσέλθουν από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 στο κατάστημα της COCO-MAT στο Κολωνάκι (Πατριάρχου Ιωακείμ 36), θα ζήσουν την εμπειρία του χειροποίητου. Όσοι βρεθούν εκεί, θα δουν από κοντά πώς ράβονται στο χέρι τα πουφ Τάκης και τα μαξιλάρια COCO-MAT για το καθιστικό.

Την εμπειρία του χειροποίητου θα συμπληρώσουν τα ανθοπωλεία Fleria, τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, η Ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών Fresh Line, το χειροποίητο κόσμημα 3 Χάριτες και τα παγωτά Δωδώνη. Επίσης, όσοι βρεθούν εκεί θα δουν πώς φτιάχνονται γιορτινές ανθοσυνθέσεις για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, θα δημιουργήσουν τα δικά τους φυσικά καλλυντικά, τα δικά τους κοσμήματα, και θα απολαύσουν υπέροχες γλυκές γεύσεις Χριστουγέννων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λευκή πλαστική καρέκλα
Η λευκή πλαστική καρέκλα στα σημαντικότερα έπιπλα του αιώνα

Η καρέκλα που πρωταγωνιστεί στα πανηγύρια, στις αυλές της επαρχίας και στις παραλίες, είναι το εμβληματικότερο έπιπλο των τελευταίων 100 ετών σύμφωνα με τους New York Times

Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη
Sir Norman Foster: Ο αρχιτέκτονας που σχεδιάζει στο Ελληνικό τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη

Ιππότης, βαρόνος, κάτοχος του βραβείου Pritzker και καμιά 400αρια ακόμα, ο sir Norman Foster θεωρείται και είναι ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονας της εποχής μας.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY