- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Boy George επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ μετά από 20 χρόνια
Ο βρετανός ποπ σταρ θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Moulin Rouge»
Boy George: Επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ για το διάσημο μιούζικαλ «Moulin Rouge» μετά από 20 χρόνια απουσίας - Θα υποδυθεί τον Χάρολντ Ζίντλερ στη σκηνή.
Μετά από 20 χρόνια ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης Boy George επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ, για το διάσημο μιούζικαλ «Moulin Rouge! The Musical» στη σκηνή του θεάτρου Al Hirschfeld.
Αναμένεται να υποδυθεί τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Χάρολντ Ζίντλερ από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου του 2024 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Ο Βρετανός ποπ σταρ, που μεσουράνησε στη δεκαετία του 1980 με τους Culture Club, έκανε το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ το 2003, καθώς υποδύθηκε τον Λι Μπάουερι στο μιούζικαλ «Taboo», υπογράφοντας παράλληλα τη σύνθεση και τους στίχους.
Boy George: Βασισμένο στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν το μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ
Ο Άλεξ Τίμπερς σκηνοθετεί την παράσταση που είναι βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Μπαζ Λούρμαν από το 2001.
Το σόου των 10 Βραβείων Tony, αφηγείται το απροσδόκητο ειδύλλιο του συγγραφέα Κρίστιαν και της λαμπρής πρωταγωνίστριας Σατίν, υπό τις μελωδίες περισσότερων από 40 διάσημων τραγουδιών όπως των «Lady Marmalade», «Every Breath You Take», «Children of the Revolution», «Single Ladies» και πολλών άλλων.
Σύμφωνα με το Deadline, o βρετανός σταρ θα υποδύεται τον Χάρολντ Ζίντλερ στη σκηνή του Al Hirschfeld μέχρι την Κυριακή 12 Μαΐου του 2024.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Μια παράσταση στο Εθνικό Θέατρο για την οικειότητα και το εύθραυστο των ανθρωπίνων σχέσεων
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Σημαντικοί καλλιτέχνες συμμετέχουν στη μουσική βραδιά για την ενίσχυση των σχολείων της Ίμβρου
Η εβδόμη ποιητική συλλογή του με τίτλο «Γιάλε-Γιάλε» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θεμέλιο
Η επιμελήτρια Κατερίνα Νικολάου μάς μιλάει για την ευθραυστότητα και την ευαλωτότητα μέσα στην τέχνη
Η νουβέλα του Φραντς Βέρφελ συμπυκνώνει την πραγματικότητα της ζωής στην Αυστρία της δεκαετίας του 1920
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Δεν υπάρχει πιο δραματική πλοκή από το ίδιο το ανθρώπινο είδος. Γεννιέται ατελές, ζει ανάμεσα σε άλλους ατελείς, γερνά και πεθαίνει. Η Στράουτ δεν προσπαθεί να το εξηγήσει ούτε να το παρηγορήσει. Το καταγράφει.
Την φωτογραφία τράβηξε η Αμερικανίδα φωτογράφος Κάρολ Γκούζι
Έξι ομαδικά πρότζεκτ που μελετούν σύγχρονες θεματικές μέσω της τέχνης
Θεατρικές πρεμιέρες και έργα που παίζονται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων
Ένα συμφωνικό αφιέρωμα στον ρομαντισμό, με σολίστ τον διακεκριμένο τσελίστα Κίαν Σόλτανι
Νέα διοικητική αρχιτεκτονική - Επιμελητής ο Thiago de Paula Souza για το 2027
Χρυσός Αλέξανδρος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της παράστασης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.