ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν συνιστά υπομονή στους λάτρεις του «Game of Thrones»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316497-624006.jpg
EPA/PAUL BUCK

Οι λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» θα μείνουν με την όρεξη, καθώς ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, ανακοίνωσε ότι δεν έχει τελειώσει τον τελευταίο τόμο  του μυθιστορήματος επικής φαντασίας.

"'The Winds of Winter" (Οι άνεμοι του χειμώνα) δεν έχουν τελειώσει", ανακοίνωσε ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν με μακροσκελές σημείωμα στο μπλογκ του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. "Είστε απογοητευμένοι και δεν είστε οι μόνοι. Οι επιμελητές και οι εκδότες μου είναι απογοητευμένοι, το δίκτυο HBO (σ.σ.: στο οποίο ανήκει η παραγωγή της σειράς) είναι απογοητευμένο, οι ατζέντηδές μου και οι ξένοι εκδότες και οι μεταφραστές είναι απογοητευμένοι (...) Όμως αυτός που είναι πιο απογοητευμένος είμαι εγώ".

 Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ήλπιζε να παραδώσει το χειρόγραφο στους εκδότες του στο τέλος του 2015 ώστε "Οι άνεμοι του χειμώνα", ο 6ος τόμος του λογοτεχνικού έπους "Ο σιδερένιος θρόνος" στο οποίο βασίζεται η τηλεοπτική σειρά παραγωγής του HBO, να μπορέσουν να εκδοθούν στην αρχή της χρονιάς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Νικολούδης «Στιγμές και Μορφές της Νεοελληνικής Ιστορίας», Εκδόσεις Σταμούλη
Ο Νίκος Νικολούδης καταγράφει στιγμές και μορφές της νεοελληνικής ιστορίας

Τα δεκατέσσερα κείμενα του βιβλίου αναφέρονται στις πολιτικές, στρατιωτικές και διπλωματικές εξελίξεις που διαμόρφωσαν το νεοελληνικό κράτος και την νεοελληνική κοινωνία

«Οι Δελφίνοι ή Καζιμίρ και Φιλιντόρ»
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Οι Δελφίνοι ή Καζιμίρ και Φιλιντόρ στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Ο Θωμάς Μοσχόπουλος πραγματεύεται τα θέματα της εξουσίας και του ανταγωνισμού, σε ένα κείμενο που συνομιλεί ανοιχτά με τον Μπέκετ, τόσο σε επίπεδο γραφής όσο και περιεχομένου

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY