ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Doors στην πόρτα σας

Οι πιτσιρικάδες γράφουν και σήμερα στις τσάντες τους “Break on Through”

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 337
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
12845-29065.jpg

Οι πιτσιρικάδες γράφουν και σήμερα στις τσάντες τους “Break on Through”  και οι θαυμαστές του γκρουπ εξακολουθούν να αφήνουν λουλούδια στον τάφο του Morrison στο Παρίσι. 40 χρόνια μετά το θάνατό του. Κρατώντας έναν ακόμη θρύλο ζωντανό. Με αφορμή την επέτειο αυτή ετοιμάζεται ένα αφιέρωμα με βίντεο και φωτογραφίες από τη συνολική πορεία του σχήματος, μαζί με την εμφάνιση του tribute band Peace Frog και του Tony Fernandez, με τη συμμετοχή του ντράμερ Owen Goldman, που διαδέχθηκε τον John Densmore. Ένα γκρουπ που έχει κερδίσει την εκτίμηση του τραγουδιστή Ian Astbury (Southern Death Cult) –που εκτελούσε για χρόνια χρέη Morrison–, του Ray Manzarek, αλλά και του ‘’Red Hot Chilli Pepper’’, Chad Smith. Τhis is not “The End”.

Info
15 & 16/3, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Προπώληση: Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής και στην Πλατεία Αριστοτέλους, 2310 895.939 // 17, 18 & 19/3, Θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, 210 3213.100). Προπώληση: Παλλάς, Public, Παπασωτηρίου, Metropolis, Τράπεζα Πειραιώς, με Easy Ticketing, 210 8108.181, ellthea.gr. Eίσοδος: € 30, 40 & 50 (20 φοιτ.).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιχαήλ Μαρμαρινός
Μιχαήλ Μαρμαρινός: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ενεργοποιηθεί η πόλη της Αρχαίας Επιδαύρου. Και η άυλη ταυτότητά της»

Πίσω από τις παραστάσεις, τις πρεμιέρες και τα μεγάλα ονόματα κρύβεται μια ευρύτερη φιλοδοξία: να μετατραπεί η εμπειρία της Επιδαύρου σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια βραδιά θεάτρου

«Ήβη» της Μαρίας Σκαμάγκα, εκδόσεις Μεταίχμιο
Η Ήβη της Μαρίας Σκαμάγκα: Μια ιστορία στον καιρό των Πανελληνίων

Μια νουβέλα γραμμένη σαν μια σχοινοτενής ευχή με τη μορφή νουβέλας: μακάρι ένα παιδί να στραφεί νωρίς μέσα του και να αναρωτηθεί βαθιά και ουσιαστικά ποια είμαι, πού πάω, τι θέλω, γιατί το θέλω

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY