Πολιτικη & Οικονομια

Φώφη Γεννηματά: Eυχές από τους πολιτικούς αρχηγούς

H αρχηγός του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φώφη Γεννηματά: Κύμα συμπαράστασης και ευχές από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Κύμα συμπαράστασης στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Με ανακοινώσεις και αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι πολιτικοί αρχηγοί έστειλαν ευχές συμπαράστασης και ταχείας ανάρρωσης στην Φώφη Γεννηματά, η οποία εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ευχές για περαστικά από τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων

«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter.

 

 

«Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει» έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Φώφη Γεννηματά.

 

 

«Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη. Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουτσούμπας» έγραψε από την πλευρά του ο γγ του ΚΚΕ.

«Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά. Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!» ήταν το μήνυμα του Γιάνη Βαρουφάκη προς την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ