Πολιτικη & Οικονομια

Φώφη Γεννηματά: Επίσκεψη Μητσοτάκη στο νοσοκομείο

Στον «Ευαγγελισμό» ο πρωθυπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φώφη Γεννηματά
Φώφη Γεννηματά - Κυριάκος Μητσοτάκης - ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINNISSI

Τη Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Mε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ επικοινώνησε και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προκειμένου να επισκεφθεί την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλεύεται από χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την κυρία Γεννηματά πριν πάει στο γραφείο του και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της.

Σε χθεσινό του Tweet, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε για την κ. Γεννηματά: «Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

Με τη Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στην οποία ευχήθηκε να πάνε όλα καλά με την υγεία της. Τόνισε, επίσης, ότι η κυρία Γεννηματά είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει.

Υπενθυμίζεται ότι η Φώφη Γεννηματά παραμένει στο νοσοκομείο με συμπτώματα ειλεού. Το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε και η επιδείνωση της υγείας της, είχαν ως αποτέλεσμα η Φώφη Γεννηματά να ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, «η κ. Φ. Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Φώφη Γεννηματά: Τι είναι ο ειλεός 

Ο ειλεός είναι μία σοβαρή ασθένεια η οποία επηρεάζει τα έντερα και τη σωστή λειτουργία τους, με αποτέλεσμα να επιβραδύνονται η πέψη και η αποβολή των τροφών, ή ακόμα και να σταματήσει η διαδικασία αυτή, με πολύ σοβαρές για τον ανθρώπινο οργανισμό συνέπειες.

Ο γενικός χειρούργος Δ. Μουσιώλης αναφέρει ότι «ο ειλεός μπορεί να οδηγήσει σε εντερική απόφραξη και χωρίς θεραπεία μπορεί να διατρήσει ή να σκίσει το έντερο».

«Αυτό προκαλεί τα περιεχόμενα του εντέρου -τα οποία έχουν υψηλά επίπεδα βακτηριδίων- να διαρρεύσουν σε περιοχές της κοιλότητας του σώματος. Αυτό μπορεί να είναι θανατηφόρο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ