Πολιτικη & Οικονομια

Φώφη Γεννηματά: Μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ατελούς ειλεού
Η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ατελούς ειλεού © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έχει ειλεό.

Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας που εμφάνισε. Όπως έγινε γνωστό, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) μπήκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σε νεότερη ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά αποσύρεται από την κούρσα για την ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ.

Νωρίτερα, στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» τόνισε ότι μετά από ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η κατάσταση της υγείας της «οφείλεται σε υποτροπή της βασικής νόσου».

Φώφη Γεννηματά  - Η εισαγωγή στο νοσοκομείο και το ιατρικό ανακοινωθέν

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η Φώφη Γεννηματά τόνισε τα ακόλουθα για την κατάσταση της υγείας της και την απόφασή της να αποσυρθεί από την προεδρία στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

» Ως πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης». 

 

Φώφη Γεννηματά: Η απουσία σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ και η ανάρτηση για την ξαφνική αδιαθεσία

Σε προηγούμενη ανάρτησή της στο Facebook η Φώφη Γεννηματά γνωστοποίησε ότι λόγω μιας ξαφνικής αδιαθεσίας που παρουσίασε, δεν μπόρεσε να βρεθεί σε προγραμματισμένη εκδήλωση τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, το βράδυ. 

«Μια ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής, μου στέρησε τη δυνατότητα χθες το βράδυ να είμαι ανάμεσα σε φίλους αγωνιστές και προοδευτικούς πολίτες στη Νέα Ιωνία. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την μαζική παρουσία τους, με τη δέσμευση ότι σύντομα θα βρεθούμε να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε δυνάμεις για την ψυχή της Παράταξης και τη νίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ