Ελλαδα

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Φώφη Γεννηματά - Τι αναφέρει

Παραμένει στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
Το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Φώφη Γεννηματά από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το οποίο αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Η Φώφη Γεννηματά παραμένει στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ειλεού. Η είδηση ότι εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ευχήθηκε περαστικά στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, η οποία στην ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι προέχει πλέον η υγεία της, γι' αυτό και δεν θα συμμετάσχει ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία.

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Φώφη Γεννηματά σε συνεργάτες της: «Θα κερδίσω και αυτήν τη μάχη»

Όπως έγινε γνωστό, η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες μέσα από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και δεν έκρυψε την αισιοδοξία της ότι θα τα καταφέρει και αυτήν τη φορά, βγαίνοντας νικήτρια και από αυτήν τη δύσκολη μάχη. «Μία μία όμως, δεν μπορώ να τις κερδίσω όλες μαζί», φέρεται να τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 η κα Γεννηματά ακύρωσε προγραμματισμένη εμφάνιση στη Νέα Ιωνία.

«Μια ξαφνική αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής, μου στέρησε τη δυνατότητα χθες το βράδυ να είμαι ανάμεσα σε φίλους αγωνιστές και προοδευτικούς πολίτες στη Νέα Ιωνία. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για τη μαζική παρουσία τους, με τη δέσμευση ότι σύντομα θα βρεθούμε να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε δυνάμεις για την ψυχή της Παράταξης και τη νίκη!» ανέφερε το μήνυμα στον λογαριασμό της στο Facebook.

 

 

Ευχές για περαστικά από Ανδρουλάκη, Λοβέρδο και Καστανίδη σε Φώφη Γεννηματά

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο Φώφη Γεννήματα» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, γνωστοποιώντας παράλληλα με μήνυμά του στο Twitter ότι «από αυτήν τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Ο Χάρης Καστανίδης, επίσης υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σε δηλώσεις του στο Open, είπε: «Η σκέψη μας είναι μαζί της. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν. Είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και αυτήν την περιπέτεια. Την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας».

Ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε με Φώφη Γεννηματά - Το tweet στον λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ

Περαστικά στη Φώφη Γεννηματά ευχήθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

«Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής εύχεται περαστικά στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος έχει αποδείξει ότι είναι μια πραγματική μαχήτρια της ζωής και θα βγει σύντομα νικήτρια και από αυτή τη μάχη. Είμαστε και θα παραμείνουμε όλες και όλοι στο πλευρό της» επισημαίνεται σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στο Twitter.

Γερουλάνος για Φώφη Γεννηματά: «Είναι μια γυναίκα γενναία, με ήθος και ποιότητα»

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Παύλος Γερουλάνος επεσήμανε ότι η Φώφη Γεννηματά είναι «μια γυναίκα γενναία, με ήθος και ποιότητα» και της ευχήθηκε περαστικά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ