- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
O Παπαγγελόπουλος ζητά την ανάκληση εξαίρεσης Τζανακόπουλου - Πολάκη
Από την ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης
Να ανακαλέσει η ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης την απόφαση εξαίρεσης των κ.κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη ζητά ο Παπαγγελόπουλος στην προανακριτική.
Να ανακαλέσει η ειδική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης την απόφαση εξαίρεσης των κ.κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη ζητούν οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας και η Λυδία Τσοβόλα, με υπόμνημα που καταθέτουν σήμερα, περίπου στις 12:30.
Στο υπόμνημα, η απόφαση που έλαβε η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης χαρακτηρίζεται από τους συνηγόρους του κ. Παπαγγελόπουλου παράνομη και άκυρη και σημειώνεται επικουρικά πως αν η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης επιμείνει στην απόφασή της, τότε πρέπει να εξαιρεθούν ακόμα τρία μέλη της, οι κ.κ. Θανάσης Πλεύρης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Βασίλης Κεγκέρογλου, διότι έχουν εκφραστεί επανειλημμένα υπέρ της παραπομπής του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και τον έχουν κατηγορήσει για σκευωρία.
«Με την αίτησή μας αυτή θέλουμε να προστατεύσουμε το κύρος της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης και του Κοινοβουλίου», αναφέρεται στην αίτηση των συνηγόρων του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, «καθώς αν τελικά ληφθεί η απόφαση παραπομπής του πρώην αναπληρωτή υπουργού, τότε η διαδικασία στη Βουλή θα πάσχει από ακυρότητα».
Οι συνήγοροι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου θα παραθέσουν, μαζί με το αίτημα, και τις διατάξεις στις οποίες βασίζουν το σκεπτικό τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η Ελλάδα θεωρείται πλέον παράδειγμα επιτυχίας στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Το να έχεις σταθερή κυβέρνηση είναι το παν», τόνισε η πρώην υπουργός
Τέλος τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια
«Ψυχρολουσία» με τα κριτήρια, πώς επηρεάζονται οι δικαιούχοι
Τα λάθη που κοστίζουν ακριβά
Η συσκευή που θα δοθεί σε ηλικιωμένους
«Επειδή έχει αλλάξει 2-3 κόμματα δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι ίδιοι»
Έκανε συζητήσεις για επενδύσεις στην Ελλάδα
«Την καθυστέρηση εφαρμογής για τον υπολογισμό των τόκων, την πληρώνει ξανά ο δανειολήπτης»
Η έκφραση που προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου της ΝΔ
Ο υπουργός Επικρατείας θέτει 10 ερωτοαπαντήσεις για τους ελέγχους στα ιδιωτικά ιατρεία, τα διαγνωστικά κέντρα, τα κέντρα αισθητικής και στον ρόλο του κράτους
Ποιον εμπιστεύονται περισσότερο για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
Τι αναφέρει ο βουλευτής Κέρκυρας
«Κουίζ για τον Νίκο Φαραντούρη - για όσα αισχρά είπε σήμερα στην Αλεξάνδρα Σδούκου»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ καταγγέλλει τον Φαραντούρη για σεξιστική επίθεση
Tι είπε για την υποψηφιότητά του
Η Τράπεζα της Ελλάδας εφιστά την προσοχή των πολιτών για να μην πέσουν θύματα σε νέα απάτη με ΑΙ
Όσα είπε ο υπουργός Υγείας για το ιστορικό λειτουργίας του ιατρείου στο Κολωνάκι, όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.