- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ήταν μία ακόμα Τετάρτη μεσημέρι και ξαφνικά, μέσα σε δυόμισι λεπτά, μετατράπηκε στην καλύτερη ημέρα της εβδομάδας, του μήνα, ολόκληρου του 2019 μέχρι τουλάχιστον τον Ιούλιο. Το κανάλι Netflix αποφάσισε λοιπόν να μας ευλογήσει με το πρώτο τρέιλερ της τρίτης σεζόν Stranger Things, και για να είμαι ειλικρινής ακόμα τρέμω από ανυπομονησία. Το ίδιο μάλλον και εσύ αν είσαι φαν της σειράς. (Αν δεν είσαι, έχεις περίπου τρεις μήνες για να γίνεις και να μπεις στην ομάδα των cool kids).
Από πού να ξεκινήσουμε; Υπάρχουν τόσα πολλά που αξίζουν τις κραυγές αγωνίας μας ή τα ουρλιαχτά χαράς που απορούμε πώς κατάφεραν να χωρέσουν μέσα σε ένα σύντομο τρέιλερ.
Καταρχάς, η αγαπημένη μας παρέα μεγαλώνει σε ηλικία και πασχίζει να μείνει ενωμένη ενάντια στα θέματα εφηβείας, τους έρωτες, τους καβγάδες και το τί ακριβώς σημαίνει να μοιράζεσαι τραυματικές εμπειρίες.
Ο Γουίλ και η Ιλέβεν προσπαθούν να είναι ζευγάρι, τα κορίτσια της παρέας εξερευνούν την μεταξύ τους φιλία (και επίσης ντύνονται υπέροχα), η Νάνσυ και ο Τζόναθαν φαίνεται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα ενώ ο Στηβ της καρδιάς μας πλέον δουλεύει σε ένα παγωτατζίδικο...και αφήνει το μαλλί του να μακρύνει. Εντάξει, είμαστε στα 80s επομένως τον δικαιολογούμε.
Η ιστορία αυτήν την φορά θα εξελίσσεται το Καλοκαίρι και μάλιστα κατά την διάρκεια της αμερικάνικης γιορτής στις 4 Ιουλίου, ημερομηνία κατά την οποία θα κυκλοφορήσουν και τα καινούργια επεισόδια στο Netflix.
Τα σκηνικά και τα ειδικά εφέ φαίνονται απίστευτα εντυπωσιακά, λατρεύουμε όλα τα πλάνα που μας θυμίζουν καλοκαίρι (λούνα παρκ, πάρκα, βανάκια, γυαλιά ηλίου, παγωτά), ενώ όταν τα πράγματα σκοτεινιάζουν, πραγματικά σε πιάνει η ψυχή σου.
Γιατί η Ιλέβεν είναι μόνη της στην θάλασσα;! Γιατί η Τζόις κλαίει πάλι;! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ UPSIDE DOWN ΈΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΕΘΑΝΤΟ;!
Αυτές και χίλιες ακόμα ερωτήσεις θα απαντηθούν τον φετινό Ιούλιο. Αναμένουμε.
Το τρέιλερ:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η χιουμοριστική πρόταση του παρουσιαστή και η απάντηση του δημάρχου της Νέας Υόρκης
Η τηλεοπτική Κέλι Καπόφσκι μίλησε για τα δικαιώματα
Η Λόρα Μπέιλι και ο Ίαν Αλεξάντερ επιστρέφουν στη σειρά του HBO
Η πρωταγωνίστρια και εκτελεστική παραγωγός του «Lioness» μίλησε για τις εξαντλητικές απαιτήσεις της σειράς
Από αυτές που όλοι λένε ότι έχουν δει, μέχρι εκείνες που απλώς δεν προλάβαμε ποτέ να ξεκινήσουμε
Ο Ένγκιν Μπάλαμπαν στην 6η και τελευταία σεζόν με φόντο την Ελλάδα
Μέρος 1ο: Οι θέσεις από την εκατοστή ως την εξηκοστή πρώτη
ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS – και επίσης μην τη δείτε, τρώγοντας
Δεκαεπτά σειρές που αξίζει να βάλετε στη λίστα σας
Ποιες είναι οι 27 ελληνικές σειρές για το 2026-27 στη μικρή οθόνη;
Η ατάκα που ξεχώρισε στο νέο τρέιλερ της όγδοης σεζόν του «The Kardashians»
Πέντε σειρές, πέντε διαφορετικοί λόγοι να πατήσεις play
H ισραηλινή σειρά επιστρέφει αλλαγμένη τώρα στο Netflix
Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα με τους νικητές της 78ης απονομής
Τέσσερις σειρές που αξίζουν πραγματικά τον χρόνο σου και μπορούν να γίνουν το επόμενο μεγάλο σου binge
Ο Φορντ και η Τζιν Σμαρτ κυνηγούν ιστορικές νίκες
Η επιστροφή της οικογένειας Χάριγκαν
Πώς ένα επεισόδιο προέβλεψε με ανατριχιαστική ακρίβεια την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, έξι ολόκληρους μήνες πριν συμβεί
Ο Γκάρι Όλντμαν ξαναγίνεται Jackson Lamb, ο Τομ Χάρντι επιστρέφει στο «MobLand» μέσα σε ένα πραγματικό θρίλερ παρασκηνίου, ενώ οι ΜακΚόναχι και Χάρελσον παίζουν, επιτέλους, τους... εαυτούς τους.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.