- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
O Τζίμης Πανούσης στην ελληνική τηλεόραση
Οι συνεντεύξεις, οι κομμένες εκπομπές και οι εμφανίσεις που θα θυμόμαστε
Φλεγματικός, συχνά αινιγματικός, πάντα ο εαυτός του και ποτέ ένας σαν τους άλλους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνισή του στην Έλλη Στάη;
Όπως σημειώνεται και στο tzimakospanousi.gr στην τηλεόραση ο Τζίμης Πανούσης δεν είχε ιδιαίτερη τύχη. Περιβόητη είναι η κομμένη εκπομπή Κορίτσια ο Τζίμης στην ΕΤ-2 τον Ιούλιο του 1995. Το πρώτο επεισόδιο γυρίστηκε κανονικά πριν μάθει ο Τζίμης ότι η εκπομπή τελικά δεν θα μεταδιδόταν.
Κατά καιρούς εμφανίζεται σε σειρές ή αυτοτελείς εκπομπές.
Το 1985 εμφανίστηκε στο Πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της ΕΡΤ μαζί με τις Μουσικές Ταξιαρχίες.
Το 1986 εμφανίστηκε στην Αποκριάτικη εκπομπή «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι» του Διονύση Σαββόπουλου στην ΕΡΤ. Εκεί έγινε και η προβολή του βιντεοκλίπ του «Κάγκελα Παντού».
Το 1988 εμφανίστηκε στη Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή «Ζήτω το ελληνικό τραγούδι» (η οποία είχε μετονομαστεί «Ζήτω ο καινούριος πόνος») του Διονύση Σαββόπουλου στην ΕΡΤ. Ο Τζιμάκος στέλνει χριστουγεννιάτικες ευχές ως Αμερικάνος ομογενής από την Αστόρια. Στη συνέχεια, σε μπανιέρα μαζί με το Σαββόπουλου τραγουδάει το «Ενυδρείο».
Το 1991 εμφανίστηκε στο Χριστογεννιάτικο show του ΑΝΤ1. Κρατώντας σακούλες σκουπιδιών τραγούδησε το «Φυσική ιστορία».
Το 1993 εμφανίστηκε, μέσω video, στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή "Made in Greece" στον ΑΝΤ1 για να περιγράψει στη ρεπόρτερ Γιάννα Δημητριάδου τις εμπειρίες του από την σύντομη στρατιωτική του θητεία.
Εμφανίστηκε στην εκπομπή «Άνω Κάτω το Σαββάτο» στο Mega όπου έπαιξε τραγούδια και διάβασε ποιήματα αλλά και στο Προφίλ του Πάνου Παναγιωτόπουλου όπου είχε αναφερθεί και στο Σκοπιανό...
Στις 14 Οκτωβρίου του 2001 εμφανίστηκε σε έκτακτο επεισόδιο στη σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, στο Mega Channel, «Δέκα Μικροί Μήτσοι» υποδυόμενος τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Στον Γιάννη Πρετεντέρη είχε ζητήσει ενός λεπτού φασαρία...
Στις 24 Νοεμβρίου του 2002 ο φακός της κάμερας κατέγραψε την επίσκεψη του Τζιμάκου στο κέντρο που εμφανιζόταν ο Ζαφείρης Μελάς.
Στις 2 Φεβρουαρίου του 2013 προβλήθηκε στην ΕΤ1 το 6ο επεισόδιο της εκπομπής του Νίκου Κυπουργού «Τα Μυστικά της Μουσικής» με θέμα «Μουσική και λόγος: το τραγούδι». Ένα από τα πρόσωπα που φιλοξενήθηκαν ήταν και ο Τζίμης Πανούσης.
Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 εμφανίστηκε στα παράθυρα του Alpha ώστε να δώσει τα δικά του exit poll για τις βουλευτικές εκλογές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η παραγωγή μπαίνει σε προσωρινή παύση για την αποκατάσταση της υγείας της σταρ
Πρεμιέρα στις 12 Απριλίου
Οι αδερφοί Τέιτ, το OnlyFans και η προσέγγιση του δημοσιογράφου
Μια μαύρη κωμωδία με σεναριακό αλαλούμ λατινοαμερικανικής έμπνευσης, από εκείνα που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα
Mετά από 16 χρόνια απουσίας
Το τρέιλερ περιλαμβάνει εμβληματικές σκηνές από το βιβλίο και την ταινία του 2001
Πριν δύο εβδομάδες είχε ανακοινώσει ότι ο καρκίνος της βρισκόταν σε τελικό στάδιο
Το επιβεβαίωσε ο συνάδελφός της, Τζιμ Μπίβερ
Η νέα σειρά του Netflix βασίζεται σε μυθιστόρημα και ανοίγει ξανά τη συζήτηση για τα όρια ανάμεσα στην ιστορία και τη μυθοπλασία
Το φαινόμενο έρχεται σε μια περίοδο που οι ίδιες οι πλατφόρμες προσπαθούν να περιορίσουν το «μοίρασμα»
Το ρεπορτάζ συνδέει την εξέλιξη αυτή και με την απόφαση του Netflix να αποσύρει τη στήριξή του από το As Ever
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις σχέσεις του ζευγαριού με τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας
Η Πόπη Διαμαντάκου ξαναείδε τη «Μεγάλη Χίμαιρα»
Kατέκτησε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων στη χθεσινή απονομή
Ο σταρ του Scrubs αναγκάστηκε να απαντήσει στους ισχυρισμούς που κατέκλυσαν το TikTok
Η απουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαυμαστές της σειράς
Πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου στο Disney Channel
Μετά την παρέμβαση της Ντάριλ Χάνα στους New York Times, νέες αντιδράσεις με αφορμή τη σειρά Love Story
Η πρώτη του σημαντική τηλεοπτική εμφάνιση έγινε το 198
Καναπές, ποπ κορν, χαλάρωση και play
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.