Τεχνολογια - Επιστημη

To Twitter ήρε την απαγόρευση συνδέσμων που οδηγούν σε άλλα social media

Η απόφαση δεν πρόλαβε να κλείσει 24ωρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Twitter
© Unsplash / Alexander Shatov

Twitter: Η απόφαση για την απαγόρευση ανάρτησης συνδέσμων ανταγωνιστικών social media και η ανατροπή της λίγες ώρε μετά

Ούτε 24ωρο δεν πρόλαβε να περάσει από την απόφαση του Twitter να «μπλοκάρει» την ανάρτηση συνδέσμων άλλων κοινωνικών δικτύων στην πλατφόρμα και οι υπεύθυνοι ήραν την απαγόρευση, υπό το βάρος των αντιδράσεων που προκλήθηκαν.   

Το Twitter αφαίρεσε την ανάρτηση που περιέγραφε για ποιους ανταγωνιστικούς ιστότοπους θα απαγορευόταν στους χρήστες να κάνουν αναρτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram, Mastodon και Truth Social.

Ένας άλλος εταιρικός λογαριασμός στο Twitter, το TwitterSafety, διεξάγει τώρα μια δημοσκόπηση που ρωτά τους χρήστες εάν η πλατφόρμα θα πρέπει «να έχει μια πολιτική που να εμποδίζει τη δημιουργία ή τη χρήση υπαρχόντων λογαριασμών με κύριο σκοπό τη διαφήμιση άλλων πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης». 

Ο Έλον Μασκ ρωτάει τους χρήστες του Twitter αν θα πρέπει να παραιτηθεί από CEO

Ο Έλον Μασκ, εκτελεστικός διευθυντής της Twitter Inc, ενεργοποίησε χθες, Κυριακή, μία δημοσκόπηση στην αναφερόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ρωτώντας αν θα πρέπει να παραιτηθεί από τη διοίκηση της εταιρίας και προσθέτοντας ότι θα συμμορφωθεί με το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης.

Η δημοσκόπηση είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στη 01:20 (ώρα Ελλάδας), παρά το γεγονός ότι ο δισεκατομμυριούχος δεν δημοσιοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα παραιτηθεί, αν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter αργότερα, ο Μασκ είπε «δεν υπάρχει διάδοχος» κάνοντας αναφορά σε μία πιθανή αλλαγή του εκτελεστικού διευθυντή. Ο Μασκ δήλωσε σε ένα δικαστήριο του Ντελαγουέρ τον προηγούμενο μήνα ότι θα μειώσει τον χρόνο του στην Twitter Inc και τελικά θα βρει ένα νέο επιχειρηματία για να διοικήσει την εταιρία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY