Ταξιδια

Summer Guide 2020: 75 διάσημοι πάνε διακοπές με την ATHENS VOICE

Ο πιο γνωστός οδηγός διακοπών της Ελλάδας μόλις κυκλοφόρησε

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Summer Guide 2020: 75 διάσημοι πάνε διακοπές με την ATHENS VOICE

Athens Voice Summer Guide 2020: 75 γνωστοί και αγαπημένοι Έλληνες γράφουν στον ετήσιο ταξιδιωτικό οδηγό της Ελλάδας

To Summer Guide της ATHENS VOICE, η ιστορική ταξιδιωτική έκδοση που ξεκίνησε το 2004 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έγινε ο ετήσιος θεσμός του καλοκαιριού, επισκέπτεται και φέτος όλη την Ελλάδα.

Για μια ακόμα χρονιά η Athens Voice γίνεται «Greece Voice» και ταξιδεύει παντού σε όλη τη χώρα μέσα από τα μάτια 75 διάσημων και αγαπημένων Ελλήνων και Ελληνίδων. Συγγραφείς, καλλιτέχνες, πολιτικοί, επιχειρηματίες γράφουν για τους προορισμούς που προτιμάνε. Για κάποιους είναι η ιδιαίτερη πατρίδα τους για άλλους η πατρίδα της καρδιάς τους, το μέρος που διάλεξαν να περνούν τις πιο ανέμελες μέρες του χρόνου. Μέσα από τη ματιά τους ταξιδεύουμε από το Καστελόριζο στην Ήπειρο και από τη Θάσο στη Γαύδο ανακαλύπτοντας τα μικρά μυστικά του κάθε τόπου.

Γράφουν ιστορίες που τους συνέβησαν, αστείες ιστορίες, γράφουν για το τι τους συγκινεί, τι τους εμπνέει, τους λόγους για τους οποίους επιστρέφουν στο ίδιο μέρος κάθε χρόνο. Σαν μικρά διηγήματα ή σαν καρτ-ποστάλ μας στέλνουν τις αναμνήσεις τους μαζί με μια χαλαρή φωτογραφία τους, τους βλέπουμε έτσι όπως δεν τους ξέρουμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την επαγγελματική «στολή».

Αυτό το τεύχος, το μεγαλύτερο και ωραιότερο κάθε χρονιάς, είναι συλλεκτικό. 150 σελίδες γεμάτες ελληνικό καλοκαίρι και αγαπημένα πρόσωπα: προορισμοί και τα κρυφά μυστικά τους, ιστορίες και αφιερώσεις.
Μαζί όμως θα βρείτε και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το πού θα κολυμπήσετε, που θα μένετε, θα φάτε και θα διασκεδάσετε από την Athens Voice team. Ένας πολύτιμος οδηγός διακοπών με δοκιμασμένα μέρη, που κάθε χρόνο γεμίζει με τις πληροφορίες που μαζί, εσείς και εμείς, τα τελευταία 17 χρόνια συγκεντρώνουμε κάθε Σεπτέμβριο με την επιστροφή στην πόλη.
Το εξώφυλλο της φετινής έκδοσης σχεδιάζει ο Κωνσταντίνος Κακανιάς.

Η Ιθάκη του Νίκου Αλιάγα

Ο Λευτέρης Λαζάρου και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γράφουν στο Summer Guide 2020 της ATHENS VOICE

Η Πάτμος της Shandy Danae Παπακώστα

Η Τήνος της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ Παπαιωάννου και η Κατερίνα Νοτοπούλου γράφουν στο Summer Guide 2020 της ATHENS VOICE

Η Γωγώ Μπρέμπου και ο Λάκης Γαβαλάς στο Summer Guide 2020 της ATHENS VOICE

Η Ζάκυνθος της Κατερίνας Βρανά

Η Μύκονος του CJ Jeff

Summer Guide 2020: Βρείτε τον πληρέστερο και πιο ενημερωμένο ταξιδιωτικό οδηγό στα κόκκινα stands, διαβάστε τον online εδώ και δείτε τον όπως τυπώθηκε εδώ. Κυκλοφορεί Ιούλιο και Αύγουστο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ