Ταξιδια

Η Αντίπαρος της Μιρκέτας Βιδάλη

«Είμαι λάτρης του καλού φαγητού και στην Αντίπαρο το στομάχι μου πέρασε καλά»

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 749
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μιρκέτα Βιδάλη μιλάει για τη δική της Αντίπαρο.

Η επιχειρηματίας και fashion blogger, Μιρκέτα Βιδάλη μιλάει για τη δική της Αντίπαρο.

Η Αντίπαρος ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όταν την επισκέφτηκα πριν δυο χρόνια με τις φίλες μου με μάγεψε η ομορφιά της. Μπορεί να μη φημίζεται για τις απέραντες παραλίες της και το μέγεθός της, για εμένα όμως αυτή είναι η μαγεία της. Τα πανέμορφα σοκάκια, η γραφική Χώρα, τα μοντέρνα μαγαζιά της, το παραδοσιακό βότκα-μέλι-σταφύλι σφηνάκι, οι χρυσαφένιες παραλίες, η θετική της αύρα και η ξέφρενη ατμόσφαιρα.

Η Αντίπαρος της Μιρκέτας Βιδάλη

Είμαι λάτρης του καλού φαγητού και ομολογώ πως το στομάχι μου πέρασε πολύ καλά στην Αντίπαρο. Με την ταβέρνα του Ζορμπά στον Άγιο Γεώργιο να κλέβει την παράσταση με την τοπική του φρέσκια κουζίνα και με θέα τη θάλασσα. Η καλύτερη ώρα είναι να πας νωρίς το απόγευμα και καθώς γευματίζεις και πίνεις το ουζάκι σου, να βλέπεις το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Δεν γίνεται να μην αναφέρω όμως και τον περιβόητο lollo με τη σπιτική του πίτσα στο λιμάνι που την σκέπτομαι και μου ανοίγει ήδη η όρεξη.

Η επιχειρηματίας και fashion blogger, Μιρκέτα Βιδάλη μιλάει για τη δική της Αντίπαρο.

Κάτι ακόμη που έχει μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη μου είναι το ηλιοβασίλεμα στην Αντίπαρο. Θυμάμαι το σιφνέικο μπαρ και εμάς να τρέχουμε να προλάβουμε το ηλιοβασίλεμα (πάντα καθυστερημένες, τέσσερις κοπέλες ένα δωμάτιο, τώρα, καταλαβαίνεις...) για να βρούμε μια «καλή» θέση στα μπροστινά τραπεζάκια καθώς εκεί το απολαμβάνεις όπως σου αξίζει! Εκεί το ένα κρασί γίνονται δύο, τα δύο γίνονται τρία κοκ. Αν πετύχεις και πάρτι στο μπαρ, έκανες την τύχη σου, το παίρνεις σερί μέχρι να έρθει η ώρα για τη θρυλική ντίσκο La Luna  που κρατάει μέχρι ξημερώματα και διαψεύδει όλους εκείνους που έχουν στο μυαλό τους την Αντίπαρο σαν ένα ήρεμο νησάκι.

antiparos_vidali_img_6737.jpg

Έχω μάθει πως έχουν προστεθεί νέα μπαρ στο νησί και ανυπομονώ να τα εξερευνήσω, προγραμματίζω φέτος το καλοκαίρι να την επισκεφτώ ξανά, με την ίδια παρέα.

*Η Μιρκέτα Βιδάλη είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια της «no Thinkin» και fashion blogger.


Βρείτε τον καλοκαιρινό οδηγό της Αντίπαρου εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ