Ταξιδια

Η Ryanair πετάει από την Αθήνα στο Κίεβο

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2019

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4513143.jpg
© ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Ένα νέο δρομολόγιο από την Αθήνα προς το Κίεβο της Ουκρανίας, το οποίο θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2019 και θα έχει συχνότητα δύο πτήσεων εβδομαδιαίως, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Σύμφωνα με την εταιρεία τα νέα αυτά δρομολόγια εντάσσονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair του 2019, το οποίο πλέον περιλαμβάνει 33 δρομολόγια στο σύνολο, και 6 νέα δρομολόγια προς την Κατάνια, το Αϊντχόφεν, το Κίεβο, το Λονδίνο Λούτον, το Μαρακές και το Παλέρμο, μεταφέροντας 2.4 εκατ. επιβάτες μέσω της Αθήνας το επόμενο έτος.

Mάλιστα όπως αναφέρει ο Νικόλας Λάρδης (Sales & Marketing Manager - Eastern Mediterranean) της Ryanair: «Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του νέου δρομολογίου από την Αθήνα προς το Κίεβο, από τον Απρίλιο του 2019, το οποίο θα έχει συχνότητα 2 πτήσεις εβδομαδιαίως και θα είναι το 6ο νέο δρομολόγιο προς/από την Αθήνα το για το καλοκαίρι του 2019. Για να το γιορτάσουμε προσφέρουμε θέσεις για αυτό το νέο δρομολόγιο από μόλις 5€, για ταξίδι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, για κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (21 Νοε). Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com για να μην χάσουν την φανταστική αυτή προσφορά»
 

Από την πλευρά της η Communications and Marketing Director του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου σημείωσε πως «η απόφαση της Ryanair να ξεκινήσει το δρομολόγιο Αθήνα – Κίεβο, συνδέοντας δυο πολύ ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς προορισμούς, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η επιβατική κίνηση στη συγκεκριμένη αγορά αναπτύσσεται δυναμικά και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι η Ryanair συνεχίζει και επεκτείνει το δίκτυο της από τη βάση της στην Αθήνα είναι πολύ σημαντικό. Καλωσορίζουμε λοιπόν τη νέα αυτή σύνδεση και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας στην αγορά μας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ