Κατοικιδια

«Αντίο» στην Eclipse, το λαμπραντόρ που πήγαινε μόνο του στο πάρκο με το λεωφορείο

Είχε γίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Eclipse
Η Eclipse © Facebook

Πέθανε το διάσημο λαμπραντόρ του Σιάτλ - Το σκυλί ήταν γνωστό για την κοινωνικότητά του

Πέθανε η Eclipse, το μαύρο λαμπραντόρ που λάτρευαν όλοι στο Σιάτλ και είχε αποκτήσει διεθνή φήμη καθώς μπορούσε να χρησιμοποιήσει με άνεση το αστικό λεωφορείο.

Η Eclipse έπαιρνε μόνη της το λεωφορείο από μία στάση κοντά στο σπίτι της, στη γειτονιά Μπελτάουν, για να πάει μέχρι το πάρκο των σκύλων της περιοχής, το οποίο βρίσκεται τέσσερις στάσεις μακριά.

Ο ιδιοκτήτης της αξιαγάπητης Eclipse, Jeff Young, με ανάρτησή του ανακοίνωσε πως ο σκύλος πέθανε στον ύπνο του. Πρόσφατα ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει πως το ζώο είχε διαγνωστεί με καρκινικούς όγκους. Η Eclipse ήταν 10 ετών.

Thanks to all for your heart felt expressions and compassion if you’d like to help out with Eclipse's cremation you can donate @ $jeffdee17 or call me at 206-271-8876🧡 I appreciate all of you.

Posted by Eclipse Seattle's Bus Riding Dog on Sunday, October 16, 2022

«Η Eclipse ήταν ένα πολύ γλυκό σκυλί, διεθνούς φήμης, που χρησιμοποιούσε τα λεωφορεία και ήταν μία πραγματική μασκότ του Σιάτλ. Έφερες χαρά και ευτυχία σε όλους και μας έδειξες ότι όλα τα καλά σκυλιά έχουν θέση στο λεωφορείο», ανέφερε σε ανάρτησή του το μετρό της κομητείας Κινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σιάτλ αποτελεί μία φιλική πόλη για τα ζώα, τα οποία γίνονται δεκτά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, συνοδευόμενα, συνήθως, από τον ιδιοκτήτη τους.

Eclipse the Bus Riding Dog’s Day Off in Seattle

ΠΡΟΣΦΑΤΑ