Κατοικιδια

Για μια selfie με τζάγκουαρ πήδηξε τον φράχτη - Το ζώο επιτέθηκε

Η γυναίκα τη γλίτωσε και το άγριο δεν θα τιμωρηθεί για τη δική της… ψύχωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζάγκουαρ
Τζάγκουαρ / © Pixabay

Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τζάγκουαρ σε ζωολογικό κήπο στην Αριζόνα, όταν για μια selfie με το άγριο ζώο αποφάσισε να πηδήξει τον φράχτη και να βρεθεί στον περίκλειστο χώρο του ζώου.

Το τζάγκουαρ άρπαξε με τα νύχια του την επισκέπτριά του.  Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τη γυναίκα αιμόφυρτη στο έδαφος, το άγριο ζώο τραυμάτισε με τα νύχια του το θύμα του στο αριστερό χέρι, προτού η γυναίκα καταφερθεί να απελευθερωθεί, με τη βοήθεια άλλων επισκεπτών. 

Jaguar attacks woman at Arizona zoo
 

Αν και το τζάγκουαρ είχε γαντζωθεί στο χέρι της, ένα πλαστικό μπουκάλι που του πέταξε μια άλλη επισκέπτρια του απέσπασε για λίγο την προσοχή. 

Η διεύθυνση του Wildlife World Zoo κοντά στο Φίνιξ καθησύχασε τους φιλόζωους ότι ο τζάγκουαρ δεν πρόκειται να τιμωρηθεί για την επιπολαιότητα της επισκέπτριας.

Όσο για τη γυναίκα, αμέσως μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι το τραύμα της δεν ήταν βαθύ. Αφού έλαβε εξιτήριο, επέστρεψε στον ζωολογικό κήπο για να ζητήσει συγγνώμη για την απερισκεψία της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ