- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την Boehringer Ingelheim Ελλάς επισκέφθηκε ο Γερμανός πρέσβης
Ξεναγήθηκε στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Κορωπί
Επίσκεψη του Γερμανού πρέσβη Αντρέας Κιντλ στο εργοστάσιο της Boehringer Ingelheim
Ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Αντρέας Κιντλ πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στην Boehringer Ingelheim Ελλάς. Η επίσκεψη του Γερμανού πρέσβη, ο οποίος συνοδευόταν από τον επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της Πρεσβείας κο Jochen Bessey, έλαβε χώρα στο εργοστάσιο της Boehringer Ingelheim Ελλάς στο Κορωπί. Τον πρέσβη υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κος Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Διευθυντής του εργοστασίου κος Σάββας Αδάμος, και ο επικεφαλής επικοινωνίας & Public affairs κος Μανώλης Μιτάκης.
«Ο κος Κιντλ ξεναγήθηκε στο χώρο του εργοστασίου έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά τη διαδικασία παραγωγής και ελέγχου ποιότητας των καινοτόμων φαρμάκων της εταιρείας με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και αυστηρότατες προδιαγραφές ποιότητας. Είχε επίσης την ευκαιρία να δει από κοντά την υπό διαμόρφωση νέα πτέρυγα παραγωγής του εργοστασίου η οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή 3 νέων καινοτόμων φαρμάκων από το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, γεγονός που θα αυξήσει την εξαγωγική της δυνατότητα σε πάνω από 100 χώρες στον κόσμο.
Στη συνέχεια της επίσκεψης του ο κος πρέσβης είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί για την πάνω από μισό αιώνα παρουσία της Boehringer Ingelheim Ελλάς στην Ελλάδα και το ρόλο της στην εισαγωγή καινοτομίας, καθώς και στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας μέσω των συνεχών επενδύσεων, της αύξησης της απασχολησιμότητας, και των εξαγωγών που για τρίτη χρονιά δείχνουν ότι θα υπερβούν το 1 δισ ευρώ.
Ο κ. Κιντλ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δήλωσε χαρακτηριστικά «Εντυπωσιάστηκα από το μεγάλο ενδιαφέρον με το οποίο δραστηριοποιείται η Boehringer Ingelheim στην Ελλάδα. Αυτό φαίνεται κι από τις επενδύσεις, τις οποίες θα πραγματοποιήσει τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και από την αύξηση του αριθμού του προσωπικού της. Χαίρομαι για τη συμμετοχή της στην εφετινή Δ.Ε.Θ. το Σεπτέμβριο, όπου η Γερμανία είναι τιμώμενη χώρα. Θα τα πούμε στο Περίπτερο 13!».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος & Δ/νων σύμβουλος της Boehringer Ingelheim στην Ελλάδα, κος Δημήτρης Αναγνωστάκης δήλωσε: «Η επίσκεψη του νέου πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Boehringer Ingelheim Ελλάς, έρχεται να επισφραγίσει τις εξαιρετικές σχέσεις μας με την πρεσβεία της Γερμανίας. Τον ευχαριστούμε για την αρωγή του στην προσπάθεια της Boehringer Ingelheim Ελλάς να συμβάλλει στο να γίνει η Ελλάδα ένα παράδειγμα καινοτομίας για την Ευρώπη. Το νέο επενδυτικό μας πλάνο είναι ένα έργο ορόσημο, που μετατρέπει σε πραγματικότητα τη δέσμευση για καινοτομία και ανάπτυξη εντός Ελλάδας, αλλά και για την απρόσκοπτη παροχή καινοτόμων φαρμάκων, με υψηλότατες ποιοτικές προδιαγραφές παραγωγής. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στην διατήρηση της ανεξαρτησίας της Ευρώπης στο χώρο της υγείας που μόνο όφελος θα επιφέρει για εκατομμύρια ασθενείς».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ηλικία αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα
Μια νέα παρέμβαση δημόσιας υγείας από τον σύλλογο Προμηθέα
Πότε η συμπεριφορά αυτή θα πρέπει να ανησυχήσει τους γονείς
Ποια σημάδια πρέπει να προσέξουν οι γονείς
Από τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, στο 5ο The Chios Festival
Τι ισχύει για τα εγκαύματα
Η διαφορά φάνηκε και στον χρόνο αποκατάστασης
Οι αδένες που διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη ρύθμιση του ασβεστίου
Αφιερωμένη στα καρδιαγγειακά νοσήματα και στο αγγειακό εγκεφαλικό
Μια γυναικολόγος διασκεδάζει τους μύθους γύρω από τη διατροφή και την επίδρασή της στο μικροβίωμα της περιοχής
Οι πολλαπλοί συναισθηματικοί κίνδυνοι και η επανάληψη τραυματικών συμπεριφορών
Ποιοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο
Νέα μελέτη δείχνει ότι η «αναπλήρωση ύπνου» μειώνει τον κίνδυνο υπέρτασης
Γιατί, κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες, αναγνωρίζουμε τα πάντα εκτός από την παλιά μας ύπαρξη;
Η προειδοποίηση των ειδικών
Σε μελέτη παρατάθηκε η ζωή ηλικιωμένων ποντικών κατά 12%
Ενίσχυση των πρωτοβουλιών του υπουργείου Υγείας από την BAT Hellas
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.