Health & Fitness

To Post της ημέρας: Λεό Ηρακλειώτης

Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το post της ημέρας από την Athens Voice

H ανάρτηση του Λεό Ηρακλειώτη για το τι κάνει η πολιτεία του Iλινόι στις ΗΠΑ για την πανδημία και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εκπαιδευτικών

«Στο Ιλινόι από σήμερα γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός του προσωπικού σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και επανέρχεται η μάσκα στους εσωτερικούς χώρους ανεξαιρέτως.
Η πολιτεία μας με πληθυσμό 12,6 εκ, έχει πετύχει ως τώρα εμβολιασμό τουλάχιστον πρώτης δόσης στο 75% των κατοίκων της. Από την αρχή της πανδημίας έχουν γίνει 28,5 εκατομμύρια τεστ, έχουν εντοπιστεί 1,5 εκ κρούσματα, και έχουν σημειωθεί 23,875 θάνατοι, ως χτες το μεσημέρι.
Στο δικό μου πανεπιστήμιο, τα ποσοστά του εμβολιασμού είναι άνω του 95% μεταξύ φοιτητών και προσωπικού.
Φοιτητές που δεν έχουν συμμορφωθεί με την απαίτηση του πανεπιστημίου να εμβολιαστούν, διαγράφονται από τις καταστάσεις μαθημάτων αυτό το τρίμηνο. Δλδ και να έρθουν στην αίθουσα, δεν πρόκειται να βαθμολογηθούν. Αλλά ούτε στην αίθουσα δεν μπορούν να έρθουν γιατί ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.
Το προσωπικό που αρνείται να εμβολιαστεί αρχικά χάνει την πρόσβασή στην δουλειά και στη συνέχεια απολύεται. Στη θεωρία τουλάχιστον, επειδή στην πράξη δεν έχουμε ακόμη κάποιο περισταστικό. Το 5% ανεμβολίαστων ατόμων ανάμεσά μας είναι άτομα για τα οποία υπάρχει ιατρική ή θρησκευτική εξαίρεση».

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ