- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπλέει με την Ομάδα Αιγαίου
Κάλυψη όλων των ελέγχων Covid-19 για τους εθελοντές της ομάδας
Στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου στάθηκε για μία ακόμη χρονιά ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στέκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της στα μικρά και ακριτικά νησιά της χώρας.
Η Ομάδα Αιγαίου διοργάνωσε τον 27ο Διάπλου του Αιγαίου Πελάγους από 13 έως 24 Μαΐου. Οι εθελοντές της Ομάδας Αιγαίου βρέθηκαν για μια ακόμη φορά κοντά στους κατοίκους των μικρών και ακριτικών νησιών για τη διενέργεια προληπτικών ιατρικών εξετάσεων, αλλά και για την προσφορά ιατρικού εξοπλισμού και εκπαιδευτικού υλικού για σχολεία και άλλα έργα υποδομής.
Φέτος, η Ομάδα Αιγαίου επισκέφθηκε τα νησιά Φούρνους, Αγαθονήσι, Αρκιούς, Λειψούς, Πάτμο, Κίναρο, Αμοργό, Φολέγανδρο, Κουφονήσι.
Για την ασφαλή ολοκλήρωση του 27ου Διάπλου, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κάλυψε όλους τους ελέγχους Covid-19 για τους εθελοντές της Ομάδας.
Προσφέρθηκαν μοριακά και rapid τεστ κορωνοϊού πριν την αναχώρηση για τον Διάπλου, ώστε η Ομάδα να μπορεί με ασφάλεια να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Oι ίδιοι έλεγχοι πραγματοποιούνται και μετά την επιστροφή, ώστε όλοι να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους.
Τα πιστοποιημένα Εργαστήρια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, αποτελούν σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ελέγχου Covid-19 στη χώρα, με πάνω από 200.000 μοριακά τεστ από την αρχή της πανδημίας. Στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διενεργείται όλο το φάσμα εξετάσεων που αφορούν την πανδημία, ενώ οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεταξύ ιατρικής ανάγκης και «εύκολης λύσης»
Τα ευρήματα πληθυσμιακής μελέτης διάρκειας 15 ετών
Πώς το στίγμα μπορεί να γίνει πιο βαρύ από τη νόσο
Οι βασικές διαφορές και τα ειδικά συμπτώματα
Η επιστήμη δείχνει ότι ακόμη και λίγα λεπτά περπατήματος την ημέρα αρκούν για ουσιαστικά οφέλη
Μισ συζήτηση με τον ενδοκρινολόγο Αριστείδη Λύτρα για τους μύθους γύρω από το γυναικείο σώμα
Όψεις της πόλης, αναμνήσεις, πράγματα που συνέβησαν παλιά, και πράγματα που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας
Πρόληψη και έγκαιρη αναγνώριση των συμπτωμάτων από το κοινό καλλωπιστικό φυτό
10 αυτοτελή σεμινάρια με μήνυμα «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω»
Η μελέτη δεν αποδεικνύει αιτιώδη σχέση, ωστόσο καταγράφει μια ισχυρή συσχέτιση
Επιστήμονες εξετάζουν τις επιπτώσεις της THC στη μνήμη και τη λειτουργία του εγκεφάλου
Αποχωρεί ο Ζαχαρίας Ραγκούσης
Η εταιρεία διακρίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, για τις πρακτικές βιωσιμότητας που εφαρμόζει
Νέο ερευνητικό φάρμακο μπορεί να καθυστερεί την εξέλιξή της
Πότε ο κνησμός στο δέρμα δεν είναι απλή αλλεργία αλλά ένδειξη για κάτι σοβαρότερο
Επηρεάζει τους ανθρώπους σε όλα τα δημογραφικά στρώματα παγκοσμίως
Γιατί κάθε γυναίκα χρειάζεται τον δικό της γυναικολόγο σε όλη τη ζωή της
Ποια είναι τα συχνότερα συμπτώματα
Δεν είναι ίδια για όλους και δεν έχει πάντα ίδια τα οφέλη
Το γεγονός εντείνει τη συζήτηση γύρω από τα διαγνωστικά κριτήρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.