Health & Fitness

ΙΑΣΩ General για ό,τι πιο πολύτιμο έχεις

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια εξοπλισμένες μονάδες υγείας 

sofia-neta.jpg
Σοφία Νέτα
ΤΕΥΧΟΣ 609
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348188-722650.jpg

Το ΙΑΣΩ General, η Γενική Κλινική του Ομίλου ΙΑΣΩ, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια εξοπλισμένες μονάδες υγείας και έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα και υπεύθυνα οποιοδήποτε περιστατικό. Παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε επίπεδο διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και οι υπερσύγχρονες υποδομές του ΙΑΣΩ General έχουν πιστοποιηθεί βάσει διεθνών προτύπων (ISO 9001:2015, TEMOS, “Best Ηospitals Worldwide” για τα έτη 2014 & 2015, “Preffered Hospitals of the World 2016”).

Στο ΙΑΣΩ General εφαρμόζονται με ασφάλεια όλες οι νεότερες και πρωτοποριακές μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας, γεγονός που το καθιστά κέντρο αναφοράς στις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. ▶ Διαθέτει δύο κύρια κτίρια, 239 κλίνες σε χώρους υψηλής ξενοδοχειακής υποδοµής, 11 πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες, μία από τις ελάχιστες οργανωμένες και πλήρως εξοπλισμένες Μονάδες Άμεσης Αντιμετώπισης Εγκεφαλικών Επεισοδίων στη χώρα, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο, καθώς και μία σύγχρονη  Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για την αντιμετώπιση των περιστατικών σε υψηλές συνθήκες ασφαλείας. ▶ Διαθέτει τμήμα Επειγόντων, το οποίο λειτουργεί σε 24ωρη βάση για την άμεση και αποτελεσματική περίθαλψη και θεραπεία κάθε έκτακτου παθολογικού και χειρουργικού περιστατικού. ▶ Συνεργάζεται με έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς ενώ στελεχώνεται από υψηλής επιστημονικής κατάρτισης νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για να εξασφαλίσει την άριστη νοσηλεία και την παροχή ολοκληρωμένης θεραπείας στους ασθενείς. ▶ Το ΙΑΣΩ General παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζει να επενδύει στην υψηλή ποιότητα και αναβάθμιση των υπηρεσιών του, διατηρώντας όμως παράλληλα τις τιμές του ιδιαίτερα προσιτές. ▶ Στο ΙΑΣΩ General σας περιβάλλουμε με ασφάλεια!


Εξωτερικά Ιατρεία ΙΑΣΩ General: Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες 

Υγείας σε Προσιτές τιμές

▶ Τα Εξωτερικά Ιατρεία του ΙΑΣΩ General παρέχουν υπεύθυνη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση όλων των περιστατικών (παθολογικών, χειρουργικών, καρδιολογικών, ορθοπαιδικών, κ.ά.), καθώς στελεχώνονται από εξειδικευμένους και έμπειρους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι συνεργάζονται στενά. 

▶ Στεγάζονται σε έναν ειδικά σχεδιασμένο ενιαίο χώρο, στο ισόγειο του Κεντρικού Κτιρίου της Κλινικής, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση συνεργασία διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων, όταν χρειάζεται, χωρίς περιττές μετακινήσεις και άσκοπες καθυστερήσεις.  Ο χώρος είναι μοντέρνος και άνετος ενώ λειτουργεί αυτόνομη γραμματεία και ταμείο για τους εξωτερικούς ασθενείς και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. 

▶ Τα Εξωτερικά Ιατρεία είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα και υποστηρίζονται διαγνωστικά από τα Εργαστήρια της Κλινικής (Κεντρικά Εργαστήρια, Παθολογοανατοµικό, Ιατρικών Απεικονίσεων, Πυρηνική Ιατρική,  Αιμοδυναμικό, Καρδιολογικό, Νευροφυσιολογίας), στα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη και οι πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.


Λειτουργούν τα παρακάτω ιατρεία:

Αγγειοχειρουργικό                                                

Αιματολογικό 

Αλλεργιολογικό

Γαστρεντερολογικό 

Γναθοχειρουργικό

Γυναικολογικό

Δερματολογικό-Μελαγχρωματικών Αλλοιώσεων και 

Μελανώματος

Διαβητολογικό 

Κέντρο 

Ενδοκρινολογικό                    

Καρδιολογικό

Μαστού  

Νευρολογικό                                                              

Nευροχειρουργικό

Νεφρολογικό 

Ογκολογικό                                          

Ορθοπαιδικό

Ουρολογικό                                                            

Οστεοπόρωσης

Οφθαλμολογικό

Παθολογικό                 

Πλαστικής

Χειρουργικής

Πνευμονολογικό                  

Ρευματολογικό

Συμβουλευτικής 

Ψυχολογίας                                                          

Χειρουργικό

Ψυχιατρικό                       

Ω.Ρ.Λ.  


▶ Η ιατρική επίσκεψη σχεδόν σε όλες τις ειδικότητες προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 20€. Περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, συνεκτίμηση αποτελεσμάτων προηγούμενων διαγνωστικών εξετάσεων/ιατρικών γνωματεύσεων και οδηγίες από τον Ιατρό.


▶ Tα Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν κατόπιν ραντεβού, από 08.00 έως  20.00, από Δευτέρα έως Παρασκευή. 

▶ Το ΙΑΣΩ General συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ και τα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και με όλες τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.


Τα Εξωτερικά Ιατρεία του ΙΑΣΩ General είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανήματα και υποστηρίζονται διαγνωστικά από τα Εργαστήρια της Κλινικής στα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη και οι πιο εξειδικευμένες εξετάσεις


Εξωτερικά Ιατρεία Για ραντεβού: 

210 6502662

ΙΑΣΩ General: 

Λ. Μεσογείων 264, 15562, Χολαργός (κοντά  στη  στάση  μετρό «Χολαργός»)  / Τηλ. 2106502000 Fax: 2106541267 infoiasogeneral@iaso.gr, www.iasogeneral.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ