Μερακλίδικα ζευγαράκια που πίνονται στο ποτήρι
Το ούζο. Όχι, το μπουκαλάκι. Το ούζο. Το μπουκαλάκι!
Είσαι τουρίστας, έζησες το μύθο σου στην Ελλάδα και τώρα θες να φύγεις με κάτι που θα κρατήσει για πάντα. Ή είσαι απλά Αθηναίος και αγαπάς το καλό ντιζάιν. Γιατί το ούζο θα τελειώσει (όπως, the tan will fade but the memories will stay), αλλά θα σου μείνει κάτι αγαπησιάρικο, αυτά τα τέλεια μπουκαλάκια ούζου Μυτιλήνης που σχεδίασαν οι Go Greek. Φολκλόρ αλλά με σύγχρονη προσέγγιση, Εύζωνας και Αμαλία, ζευγάρι Κρητικών, Ροδίτες, Μακεδόνες και άλλοι πολλοί, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές του κάθε τόπου, χωράνε ούζο και αγάπη.
Ούζο ή αγάπη; Και τα δύο θα τα βρείτε απλόχερα στο Boxes n' Foxes μαζί με άλλα πολλά συναρπαστικά αντικείμενα στην έκθεση Spring Greek. Η άνοιξη μυρίζει Ελλάδα και εννέα καλλιτέχνες αποφάσισαν να σχεδιάσουν ό,τι θυμίζει ελληνική γη. Αναλώσιμα και διακοσμητικά αντικείμενα, όπως πρωτότυπες συσκευασίες, επανασχεδιασμένα κανάτια κ.ά. Έμπνευση και ταλέντο υπάρχουν. Λεφτά (σχεδόν) δεν χρειάζονται, τα ζευγαράκια πωλούνται μαζί 10€. Αρχελάου 23 στο Παγκράτι, μέχρι και 25 Απριλίου.
Το ούζο, λοιπόν, θα τελειώσει αλλά δε μας νοιάζει, οι Go Greek έκαναν θέμα τη συσκευασία. Το περιτύλιγμα έχει σημασία καμιά φορά. Χα-χα.

Εύζωνας και Αμαλία

Ζευγάρι Μακεδόνων

Κερκυραίοι

Κυκλαδίτες

Ζευγάρι από τη Ρόδο

Κρητικοί
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.