- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Το Spollati είναι γνωστό για τα ωραία πιάτα του, τα μαγικά κοκτέιλ του, αλλά και για τις μουσικές βραδιές που κάθε τόσο διοργανώνει με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Βραδιές όπου το φανατικό του κοινό μαζεύεται και το πάρτι κρατάει μέχρι πολύ αργά.
Η πάντα μαγκούφικη αρχή της εβδομάδας δεν το πτοεί, αντίθετα συνεχίζει με μεγάλα κέφια και για τρίτη Δευτέρα φιλοξενεί τους George Gaudy& friends, σε ένα live session με τη διοργάνωση του ραδιοφωνικού σταθμού Μέντα 88 Fm. Τον George Gaudy, τον γνωρίσαμε στο Jumping Fish με το «Come Again».
Σήμερα το βράδυ στο Spollati, θα συστηθούμε ξανά από την αρχή με την ωραία μουσική του, που κινείται σε ήχους επηρεασμένους από τη swing των 30s, 40s και 50s, από τον Elvis και τον Gene Vincent, τους Beatles και άλλους. Τίποτα καλύτερο για ένα όμορφο κι αλλιώτικο πρώτο βράδυ της εβδομάδας.
Αιόλου 27Α, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, 215 5513004
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.