ATHENS VOICE Choice 2024 - Taste: Βραβεύουμε τα καλύτερα εστιατόρια της χρονιάς
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
ATHENS VOICE Choice 2024 - Taste: Η ATHENS VOICE βραβεύει τα εστιατόρια που ξεχώρισαν αυτή τη χρονιά
Η Αθήνα με τα εστιατόρια, τα wine bars, τις γαστροταβέρνες, το ακαταμάχητο street food της, την παραδοσιακή, τη σύγχρονη, την fusion και την εξωτική της κουζίνα, τα ζαχαροπλαστεία της, δεν σταμάτησε όλη τη χρονιά να μας ανοίγει την όρεξη. Βραβεύουμε τα καλύτερα!
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ
Varoulko Seaside
- Σπονδή
- Soil
- C.T.C.
- Delta
- Nyn Esti
- Botrini’s
- Pelagos
- Sense
- GB Roof Garden
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Cookoovaya
- Βασίλαινας
- Raw bata
- Φίτα
- Aswtos
- Aleria
- Kuzina
- Ateno
- Iodio
- Jerar
GASTRO TAVERN
Manari
- Λινού Σουμπάσης & Σία
- Tsiftis
- Η Ταβέρνα των Φίλων
- Οικονόμου
- Pharaoh
- Άκρα
- Άμα Λάχει
- Σεϋχέλλες
- Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου
BAR RESTO
Αθηναϊκή Ταράτσα
- Birdman
- Nido
- Wild Poppies
- Balthazar
- Koumkan
- Rock n Roll
- Bagatelle Athens
- TGI Fridays
- Εφημερίδα ATH
WINE BAR RESTO
7 Μάρτυρες
- Gamay
- Materia Prima
- Heteroclito
- Paleo
- Kiki de Grece
- Oinoscent
- By the Glass
- Warehouse
- Psyche
ASIAN ETHNIC
Sushimou
- Nolan
- Nyx
- Matsuhisa
- Tanpopo
- Izakaya
- Tuk Tuk
- Ex Machina
- Sister
- Nikkei
STREET FOOD
Black Salami
- Focacceria Napul’ e
- Jackaroo
- Fuddy Daddy
- Κάψα
- Talking Breads
- Mailo’s
- Ortsag
- Po’ Boys
- Caprus
PASTRY SHOPS
Sweet Alchemy
- Antonis Selecos - Conceptual Desserts
- Madame Fraise
- Α λα Γκρεκ
- Koukouvaya
- Choureal
- Zuccherino
- Overoll
- Ourse
- Flaked
ΣΕΦ
Άρης Βεζενές (Manari, Vezene, Birdman)
- Αλέξανδρος Τσιοτίνης (CTC, Ortsag)
- Άνταμ Κοντοβάς (Rock n Roll, Ex Machina)
- Γεωργιάννα Χειλιαδάκη (Iodio, Yaboo)
- Αλέξανδρος Καρακατσάνης (Αθηναϊκή
- Ταράτσα, Proveleggios)
- Χριστόφορος Πέσκιας (Balthazar, Dopios, Κάψα)
- Χρόνης Δαμαλάς (Raw bata)
- Παναγιώτης Γιακαλής (Patio, The Margi Hotel)
- Θάνος Φέσκος (Delta, 4 Hands)
- Γιώργος Παπαζαχαρίας (Delta, 4 Hands)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα βιβλίο μαγειρικής με ιστορία, γεμάτο συνταγές της δικής μου ιστορίας
Τρώγοντας ρύζι, tofu και spring rolls σε μια καλύβα του Βόρειου Βιετνάμ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.