- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Cookflix: Η ghost kitchen της Θεσσαλονίκης με ιταλικές γεύσεις, σπιτικά πιάτα και αμερικάνικο street food
Aυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα και American street food
Cookflix: Η ghost kitchen της Θεσσαλονίκης με μοναδικές γεύσεις και τα πιο ποιοτικά υλικά
Να μια ιδέα που έλειπε: ένα εστιατόριο που ετοιμάζει τρεις διαφορετικές κουζίνες, τις οποίες μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά στο σπίτι ή στο γραφείο. Το Cookflix, το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2021, είναι στην ουσία μια ghost kitchen, η πρώτη στην Ελλάδα, δηλαδή ένας μεγάλος χώρος όπου με τα πιο ποιοτικά υλικά παρασκευάζονται αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, μαμαδίστικα πιάτα σαν αυτά που έτρωγες τις Κυριακές γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, αλλά και εξαιρετικό American street food.
Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές και πεντανόστιμες. Στην κατηγορία ιταλικό (Eight Pieces) θα επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από πίτσες και pasta, αλλά και πεϊνιρλί, καλτσόνε, ορεκτικά και άλλα πολλά. Στο σπιτικό φαγητό (Mami) θα βρείτε πιάτα όπως μοσχαράκι κοκκινιστό που θα σας μείνει αξέχαστο, φοβερά κεφτεδάκια, αληθινές τηγανητές πατάτες, δροσερές σαλάτες και πολλά ακόμη – ρωτήστε και για τα πιάτα ημέρας. Και στο αμερικάνικο (Hot Box) πρωταγωνιστές δεν θα μπορούσαν παρά να είναι τα burgers, σε πολλές προτάσεις, ζουμερά και λαχταριστά, αλλά και κλαμπ σάντουιτς, σάντουιτς και hot dogs. Για τους γλυκατζήδες, και οι τρεις κατηγορίες έχουν τις δικές τους ξεχωριστές προτάσεις!
Όλα αυτά τα νόστιμα του Cookflix μπορείτε να τα απολαύσετε αποκλειστικά με E-food και Wolt, καθημερινά από τις 13.00 έως τις 23.45, στην ανατολική Θεσσαλονίκη και στο κέντρο της πόλης.
Extra tip: Αν είστε μεγάλη παρέα ή αν θέλετε να δοκιμάσετε απ’ όλες τις κουζίνες, μπορείτε να το κάνετε μέσω του Cookflix!
Κρήτης 34, Θεσσαλονίκη, 2310821531, www.cookflix.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.