- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ρολάκια λαζανιών με τυρί και κοτόπουλο
Δε χρειάζεται να είσαι ο Γκάρφιλντ για να τα λατρέψεις
Φυσικά και σας αρέσουν τα λαζάνια γιατί και σε ποιον δεν αρέσουν; Αφήστε που, μεταξύ μας, αν δεν σας άρεσαν δε θα είχατε ανοίξει τώρα αυτή τη συνταγή. Το θέμα είναι πως θα τα γεμίσουμε με κοτόπουλο για να γίνουν ακόμα πιο νόστιμα και να τα κάνουμε ρολάκια για να τρώγονται ακόμα πιο εύκολα!
Τι θα χρειαστούμε:
750 γρ. βρασμένο και ψιλοκομμένο κοτόπουλο
250 γρ. τυρί ρικότα
60 γρ. τριμμένη φέτα
60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
60 ml γάλα
ελάχιστο λευκό πιπερι
2 κούπες κόκκινη σάλτσα για μακαρόνια
8 λαζάνια βρασμένα και στραγγισμένα
λίγο μαϊντανό
Πώς το φτιάχνουμε:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
Σε ένα μέτριου μεγέθους μπολ, ανακατεύουμε το κοτόπουλο, τα τυριά, το γάλα και το πιπέρι.
Βάζουμε μισή κούπα γέμισης σε κάθε λαζάνι και τα τυλίγουμε.
Σε ένα πυρέξ 30x20, απλώνουμε τη μία κούπα κόκκινης σάλτσας.
Τοποθετούμε μέσα τα ρολάκια με τη «ραφή» προς τα κάτω.
Απλώνουμε πάνω στα ρολάκια την υπόλοιπη κόκκινη σάλτσα και σκεπάζουμε.
Ψήνουμε στους 200° C για 30 λεπτά.
Πασπαλίζουμε το μαϊντανό.
Μη διστάσετε να προσθέσετε έξτρα παρμεζάνα στο γαρνίρισμα!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.