Θεματα

Veganact: το πρώτο ελληνικό vegan food brand

Ανακάλυψε τα προϊόντα φυτικού κρέατος που παράγονται χωρίς συντηρητικά και χημικές διαδικασίες

2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Veganact

Veganact: Νόστιμα και 100% φυτικά προϊόντα εναλλακτικού κρέατος σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Ένα βήμα τη φορά, για έναν καλύτερο, βιώσιμο και φιλικό πλανήτη για όλους μας. Αυτή είναι η φιλοσοφία της εταιρείας Nikolopoulou, μιας αμιγώς ελληνικής εταιρείας, με ιστορία που ξεκινάει από το 1989, προτείνοντας σχεδόν αποκλειστικά χορτοφαγικά προϊόντα. Ένα βήμα τη φορά λοιπόν, μέχρι το 2016 που έγινε ένα πραγματικά μεγάλο βήμα, με τη δημιουργία της Veganact, του πρώτου ελληνικού vegan food brand.
Veganact
Η καινοτόμα εταιρεία στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται η επιχειρηματίας, Ελένη Νικολοπούλου, με την αγάπη της για την ελληνική και έθνικ κουζίνα, προτείνει αποκλειστικά vegan προϊόντα εναλλακτικού κρέατος, φυτικού και λαχανικών, με τη σειρά να έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το αποτέλεσμα να είναι φοβερά γευστικό και υγιεινό.
Veganact
Τα προϊόντα φυτικού κρέατος παράγονται χωρίς συντηρητικά και χημικές διαδικασίες, με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και σόγια GMO free, έχοντας περίπου 15% πρωτεΐνης, που είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους όσοι ακολουθούν μια φυτική διατροφή. Η σειρά περιλαμβάνει Genius burger, Genius κεφτεδάκια, Genius φυτικά nuggets, Genius φυτικό κεμπάπ, Genius φυτικό παστίτσιο, όλα τους λαχταριστά και υπέροχα. Εξαιρετική είναι και η σειρά superfoods και λαχανικών, όπως το vegan μπιφτέκι λαχανικών με super foods, με τραγανή κρούστα, φαγόπυρο, κινόα, κολοκυθόσπορο και βρώμη, το vegan σνίτσελ λαχανικών, που συνδυάζει φρέσκα λαχανικά, κινόα, σταφίδα, κουκουνάρι και παναρισμένες νιφάδες βρώμης, αλλά και τις φανταστικές φυτικές κροκέτες με γεύση τυριού!
Veganact
H Veganact έχει βραβευτεί ως Vegan Brand of the Year 2020, με επτά βραβεύσεις στα Vegan Awards 2020 και επίσης απέσπασε χρυσή και platinum βράβευση στα Healthy Awards 2022.
Όλα αυτά τα πολύ νόστιμα, υγιεινά και φιλικά προς το περιβάλλον θα τα βρείτε στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, καθώς επίσης και σε καταστήματα εστίασης. Ανακαλύψτε τα!
Γονατά Στυλιανού, Περιστέρι, 2105151082, 2105134895, info@veganact.gr, www.veganact.gr, Fb: Veganactfoods, Instagram: @veganactgr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ