- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Το καλοκαίρι στριμώχνουμε και στριμωχνόμαστε. Σε πηγμένα μπαράκια, σε ουρές κυλικείων θερινών σινεμά, σε πλακόστρωτα στενάκια. Στριμωχνόμαστε γουστόζικα φορώντας τακούνια ή με γλυκιά προσμονή ενώ το ντάκιρι φράουλα χτυπιέται στο μίξερ και η ξαπλώστρα περιμένει. Το στρίμωγμα του Αυγούστου στα νησιά είναι σέξι. Φαντάσου τώρα στριμωγμένο παραδοσιακό ζαμπόνι Απειράνθου με βούτυρο Νάξου και ντόπια γραβιέρα. Καλύτερο κι από σεξ.
Σαντορίνη

Άνυδρα ντοματάκια Σαντορίνης, ψητή λευκή μελιτζάνα Σαντορίνης, λάδι, μπαλσάμικο
Νάξος

Γραβιέρα Νάξου, βούτυρο Νάξου, ζαμπόνι Απειράνθου (σούπερ αλλαντικό καλύτερο και από προσούτο -το φτιάχνει ένας παππούς στην Απείρανθο και το παίρνεις έτοιμο με 2,90€) Το σάντουιτς μπορείς να το βρεις στο πασίγνωστο Ραντεβού στο λιμάνι Χώρας Νάξου
Κρήτη
Ανθότυρο, ελιά, απάκι και ρίγανη
Μύκονος

Λούζα, ρόκα, μανιτάρια, φιλαδέλφεια, γραβιέρα
Λευκάδα

Ντομάτα, φέτα, σαλάμι Λευκάδας
Λήμνος

Καλαθάκι Λήμνου, ντομάτα, πάστα ελιάς, κρεμμύδι, ρίγανη
Κέρκυρα

Γραβιέρα Αμφιλοχίας, νούμπουλο, ντομάτα, μαρούλι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.